thanksgiving la boio.ro

multumesc celor care ma citesc zi de zi (sau cind apuca). mltumesc si celor care nu ma citesc pt ca sunt convins ca o vor face de acum inainte. multumesc celor care ma au in blogroll si celor care ma sustin sau ma ajuta in ceea ce fac.

cel mai usor este sa te abonezi la feed-ul boio.ro . e gratuit si iti aduce stirile acasa in secunda in care au fost publicate.

si daca tot e ziua recunostintei sa iti aduc aminte de cadourile boio.ro: un LAPTOP (in anumite conditii) si o tema de wordpress.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. E bine că ai cui să mulţumeşti şi că o faci. Îţi mulţumesc şi eu pentru informaţiile pe care mi le dai în fiecare zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*