text me on my watch

alexandra imi da o leapsa. cu ceasu de blogger.

timp de 9 ani nu am purtat ceas pt ca aveam telefonul mereu la git. face parte din accesoriile obligatorii pt un jurnalist. acum nu mai tin telefonul mereu cu mine asa ca am fost nevoit sa-mi iau ceas. inca nu sunt obisnuit cu el asa ca il tot dau jos de la mina…

anyway, am un swatch paparazzi. imi place ca e geeky. primesc pe el mesaje de pe msn messenger, stiri, horoscoape, vremea si altele. e f rezistent la socuri si la zgarieturi si rezistent la apa.

si da, se incarca la fel ca un telefon mobil, dar doar odata la 2 saptamani. uite aici un review. si aici un video.

piticu, manafu si solitarul – voi ce ceasuri aveti?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*