Tendințele anului 2023 în industria evenimentelor: cererea pentru evenimente outdoor și exclusiviste în țări precum Grecia este în creștere

FOTO 2 Value

Cu aproximativ 120.000 de nunți organizate în România de-a lungul anului, sezonul 2022 a depășit nivelul celui pre-pandemic. Prin comparație, în 2019, au fost organizate aproximativ 100.000 nunți în țara noastră. Anul 2023 aduce multe noutăți și o abordare experimentală, spun organizatorii de evenimente, în centrul căreia stă nevoia invitaților de a se conecta offline, autentic și de a trăi momente și experiențe intime

Tendințele în organizarea evenimentelor, în 2023, merg în direcția nunților ieșite din tipare, cu puțini invitați, până în 100 de persoane. Acestea arată și se simt foarte asemănător cu o nuntă mare, tradițională. Diferența o face numărul de participanți, iar mirii sunt în căutarea unei atmosfere intime, a serviciilor de calitate și a experiențelor unice, 100% personalizate. Mirii aflați în căutarea nunții „altfel”, își doresc de la event-plannerii și agențiile cărora le încredințează organizarea unora dintre cele mai importante zile din viața lor, experiență relevantă și profesionalism.

„Ca organizator de evenimente e important să anticipez tendințele care vor avea cel mai puternic impact asupra industriei. Anul acesta ne pregătim să oferim experiențe inegalabile, senzoriale și în întregime personalizate. Și pentru că Bestevent este un early adopter al noilor tendințe, va inaugura o locație exclusivistă, în mijlocul unei livezi de măslini, pe malul Mării Egee, cu o priveliște superbă către Muntelui Athos. E o oportunitate extraordinară faptul că avem posibilitatea să organizăm evenimente în aer liber, până la finalul lunii octombrie, într-o livadă de măslini, pe malul mării, în Halkidiki.”, declară antreprenorul Cristian-Daniel Gireadă, owner Bestevent, cu o experiență de peste 23 de ani în industria evenimentelor.

Potrivit organizatorilor de evenimente, pentru anul 2023 a crescut cererea pentru nunți organizate într-o destinație turistică. Multe cupluri vor alege să-și organizeze cununia religioasă și nunta alături de rude și prieteni apropiați, într-un cadru intim. Abordarea poate fi una nonconformistă, în ton cu personalitatea mirilor, care vor dori să aibă parte de experiențe exclusiviste: ceremonie religioasă pe malul mării, meniuri care reflectă gusturile fiecărui invitat, sunet de înaltă calitate, aranjamente florale spectaculoase, momente de entertainment cu artizani locali autentici.

Bestevent plănuiește lansarea unei noi direcții de business: organizarea de evenimente outdoor, exclusiviste, în Grecia.

La începutul anului 2023, care se anunță efervescent și nonconformist, echipa Bestevent, cu o experiență de peste 20 de ani și cu peste 3000 de evenimente în portofoliu, își îndreaptă atenția peste granițele țării, pentru a dezvolta o nouă direcție de business, care se va adresa clienților români și internaționali. Compania va inaugura, în Halkidiki, Grecia, o locație exclusivistă, pe malul mării, pentru organizarea de evenimente private și corporate, sub brandul Oliveria: nunți, aniversări, teambuildings, managers meetings, yoga retreats Bestevent oferă servicii complete pentru orice tip de eveniment, privat sau corporate.
În cazul Bestevent, retrospectiva anului 2022 arată o creștere semnificativă de aproximativ 40%, a cererii pentru petreceri, aniversări private și nunți exclusiviste, raportat la nivelul anului 2019.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*