temporar

dupa cum ai observat deja am adoptat o alta tema. nu e asta marea schimabre a boio.ro ci doar o alegere temporara (la manie:P) facuta din cauza unei necompatibilitati intre tema mea de pina acum si wordpress 2.3

aceasta tema a fost putin customizata, la fel de in graba… pt a semana cu cea veche.

pina cind voi face re-branding-ul la boio.ro tre sa ne multumim cu asta…

aaa si cu ocazia asta COMENTARIILE sunt back!!! asa ca poti sa recuperezi ce ai pierdut in ultimele zile/saptamani de … tacere :)

ps: daca iti place tema asta o las definitiv. neee…just kiddin. ceea ce urmeaza e muult mai mijto ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*