Telekom România organizează conferința online “Agilitatea în organizație – ce înseamnă și cum ne ajută să ne organizăm în noua realitate”

Telekom România

Telekom Romania își continuă misiunea de a ține România conectată și organizează a doua conferință online digitală din anul 2021 sub umbrela Digital Labs. Conferința intitulată “Agilitatea în organizație – ce înseamnă și cum ne ajută să ne organizăm în noua realitate” va avea loc în data de 11 mai 2021, intervalul 10:00-12:00, în cadrul unei transmisiuni live pe pagina de Facebook Telekom Romania. Participarea la eveniment este gratuită.

Acest nou eveniment digital marca Telekom Romania va fi moderat de către Gabriel TRĂISTARU, Director Divizia DigitalizareTelekom Romania și va oferi publicului oportunitatea de a adresa întrebări și de a primi sfaturi și soluții la aspecte ce țin de livrarea proiectelor după principiile agilității, direct de la cei cinci invitați speciali, mentori locali și internaționali, experți în transformare agilă și promotori ai aplicării principiilor agilității în business, responsabili de transformări locale și internaționale de succes:

Arie Van BENNEKUM – Co-Autor Agile Manifesto, Thought Leader la Wemanity și IFAAI

Andrei GAVRILĂ – Agile Trainer & Coach, VP Engineering, Head of Products Development la Pentalog

Mihai OLARU și Andreea IONICĂ – Agile Trainers & Coaches la PM ACCESS

Roxana CEIALÂCU – Lead Agile Coach la Telekom Romania

Prin intermediul temelor pe care le vor aborda, speakerii vor analiza efortul organizațiilor de a îmbrățișa o cultură bazată pe agilitate și vor prezenta în mod transparent beneficiile și provocările adoptării principiilor agile atât la nivel individual, cât și la nivelul organizației. Experții vor clarifica rolurile pe care angajații și membrii unei echipe trebuie să le îndeplinească pentru a funcționa după principiile agile și vor evidenția raportul dintre organizațiile agile și partenerii acestora. Pe întreg parcursul evenimentului, speakerii vor împărtăși audienței cunoștințele lor, dar și bunele practici învățate în baza experiențelor de lucru în cultura agile.

Conferința online “Agilitatea în organizație – ce înseamnă și cum ne ajută să ne organizăm în noua realitate” se adresează specialiștilor din diverse domenii, interesați de conceptul agile thinking, angajaților, colaboratorilor care livrează intern și/sau extern proiecte având la bază principiile agile și au nevoie să înțeleagă și să se adapteze rapid la această cultură, dar și persoanelor pasionate de “agile way of working”, care doresc să își extindă cunoștințele în acest domeniu.

Conferința va fi împărțită în 4 paneluri, fiecare panel va avea 20 de minute de prezentare și 10 minute de întrebari și răspunsuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*