Telekom Romania Mobile lansează serviciul Buy-Back, exclusiv online

Andreea Cramer. FOTO Telekom

Telekom Romania Mobile lansează serviciul Buy-Back exclusiv online, pentru toți clienții săi care doresc să își valorifice telefoanele vechi, în schimbul unui voucher ce poate fi folosit pentru achiziția online a unui telefon nou cu abonament.

Clienții Telekom care aleg Buy-Back se vor bucura de o experiență simplă, comodă și eficientă. Primul pas este completarea formularului online pe pagina Serviciul Buy Back – Telekom, urmat de primirea ofertei pe loc. Odată ce oferta este acceptată de client, telefonul va fi preluat de un curier. De îndată ce telefonul este evaluat, voucherul va fi trimis pe adresa de e-mail a utilizatorului. Timp de 90 de zile, voucherul poate fi folosit pentru achiziția unui terminal impreuna cu un abonament pentru serviciile Telekom din magazinul online Telekom, la portare sau la achiziția unui abonament nou, la migrarea de la cartelă la abonament sau la reînnoirea abonamentului.

“Serviciul Buy-Back redefinește modul în care valorificăm în mod responsabil telefoanele vechi, oferind un voucher pentru achiziția unui nou terminal, contribuind în același timp la protejarea mediului înconjurător și la reducerea deșeurilor electronice. Telekom Romania Mobile este singurul operator din România care oferă acest serviciu exclusiv online, asigurând astfel o experiență integrată pe întregul proces, economisind timp și resurse importante pentru utilizatorii noștri” a spus Andreea Cramer, Chief Commercial Officer Telekom Romania Mobile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*