Telekom Romania Mobile extinde rețeaua 5G la Râmnicu-Vâlcea

Telekom România

Telekom Romania Mobile continuă extinderea rețelei sale 5G la nivel național și, începând din această săptămână, le oferă utilizatorilor din Râmnicu-Vâlcea și zonele limitrofe acces la beneficiile acestei tehnologii: viteză mare de descărcare, conexiuni stabile, chiar și în locurile aglomerate, latență redusă și consum optimizat al bateriei telefonului.

Râmnicu-Vâlcea intră astfel pe lista orașelor în care Telekom Mobile oferă acces la tehnologia 5G, atât la cartelă, cât și la abonament: București (inclusiv Otopeni), Arad, Brașov (inclusiv Poiana Brașov), Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța (inclusiv Mamaia), Ploiești, Craiova, Pitești și Oradea.

Pentru a putea beneficia de avantajele tehnologiei 5G, utilizatorii au nevoie de un SIM și un terminal compatibil 5G și să se afle în zona de acoperire a tehnologiei 5G.

În oferta promoțională a Telekom Romania Mobile sunt incluse modele variate de terminale compatibile 5G, la prețuri atractive, împreună cu abonamente cu net, minute și SMS-uri nelimitate, într-o rețea de calitate: Honor 90 Lite 5G sau Motorola Moto G84 5G, disponibile in 24 de rate, de doar 3 euro/lună, la abonamentul Nelimitat 15.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*