Telekom Romania Mobile anunță lansarea precomenzilor pentru noile telefoane iPhone 15

Telekom Romania Mobile anunță lansarea precomenzilor pentru noile telefoane iPhone 15 și iPhone 15 Plus, care vin cu un design excelent și o cameră principală puternică de 48 MP, precum și cu o nouă opțiune de teleobiectiv 2x, cip A16 Bionic și încărcare prin USB-C.

iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max sunt cele mai ușoare modele Pro de până acum de la Apple. Ele vin cu un design din material de titan rezistent și ușor, cu upgrade-uri semnificative ale camerei, inclusiv un sistem mai avansat pentru camera principală de 48 MP, dar și cip-ul  A17 Pro.

Clienții persoane fizice vor putea precomanda gama iPhone 15 de pe site-ul companiei www.telekom.ro, telefoanele vor fi disponibile după data de 22 septembrie 2023, la prețuri începând de la 3.796 de lei pentru modelul iPhone 15 de 128GB.

Modelul iPhone 15 Plus de 128 GB pornește de la 4.582 de lei, iPhone 15 Pro de 128 GB are un preț de 5.266 de lei, iar ProMax de 256GB va putea fi achiziționat de la 6.670 de lei.

Toate prețurile sunt în lei, conțin TVA și sunt valabile cu contract pe 24 luni la abonamentul Nelimitat 19 cu 5G Nelimitat, la portare de la abonament.

Pentru detalii complete despre prețuri și disponibilitate, puteți accesa site-ul telekom.ro, la secțiunea Precomanda iPhone15 – Telekom, dar și aplicația MyAccount.

Clienții business pot precomanda noile telefoane iPhone prin intermediul managerilor de cont.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*