Telekom România anunță ofertele comerciale dedicate sezonului iubirii

Telekom România anunță ofertele comerciale dedicate sezonului iubirii

80% dintre românii care s-au portat în rețeaua Telekom Romania declară că sunt mai mulţumiţi acum decât înainte de raportul calitate-preț oferit de abonamentul lor mobil, arată rezultatele celui mai recent studiu realizat de companie, pe un eșantion de 1000 clienți noi, reprezentativ la nivel naţional. În plus, peste 70% dintre cei portați cu numărul mobil la Telekom spun că acum fac economii la factură, comparativ cu cât plăteau anterior pentru aceleași beneficii.

Printre beneficiile apreciate de noii clienți Telekom, care i-au determinat să încheie relația cu furnizorii anteriori și să se mute cu numărul mobil la Telekom, se regăsesc volumul nelimitat de date mobile, minute și SMS incluse în abonamente, raportul calitate-preț al abonamentelor Telekom, calitatea rețelei mobile Telekom (acoperire și semnal mobil) și calitatea interacțiunii cu angajații companiei.

Aprecierea clienților pentru serviciile Telekom este reliefată și de rezultatele de portare pentru anul 2020, anunțate de Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Telecomunicații (ANCOM), potrivit cărora grupul de companii Telekom Romania a ocupat, pentru al treilea an conscutiv, locul al doilea în topul portabilitătii, cu peste 237,170 de numere de telefonie mobilă portate.

Pentru ca tot mai mulți români să se poată bucura de internet nelimitat, minute și SMS-uri naționale nelimitate și un raport calitate-preț care să-i mulțumească, Telekom Romania anunță ofertele comerciale dedicate sezonului iubirii. Astfel, cei care se vor porta în rețeaua companiei, începând de astăzi, 08 februarie 2021, vor putea achiziționa abonamentul mobil Nelimitat M cu 50% reducere în primele 12 luni, pentru care vor plăti doar 3 euro/lună, TVA inclus.

De asemenea, clienții pot opta și pentru achiziționarea unui telefon mobil în rate pe factura Telekom, fără credit la bancă, fără dobândă și fără avans. Aceștia pot alege, spre exemplu, dintre Samsung Galaxy A21s și Huawei P smart 2021, cu rate de numai 6 euro/lună, TVA inclus, disponibile împreună cu abonamentul Nelimitat M, la care beneficiază de reducerea de 50% în primele 12 luni.

„Rezultatele înregistrate anul trecut demonstrează că am reușit să gestionăm eficient provocările generate de pandemia de coronavirus, că am avut curaj și că am îmbrățișat schimbarea în beneficiul clienților noștri. Am evoluat treptat și ne-am simplificat portofoliul, pentru a răspunde cât mai bine cerințelor românilor în ceea ce privește serviciile de telecomunicații. Continuăm să ne respectăm angajamentul față de clienții noștri, cărora le propunem oferte cu beneficii reale, nelimitate, la un raport calitate – preț care să-i mulțumească. Abonamentul mobil Nelimitat M este un astfel de produs, care răspunde cerințelor clienților, oferind avantaje reale celor care aleg rețeaua Telekom și un preț care îi scapă de frustrările generate de costurile serviciilor de telecomunicații. Într-o lume în continuă schimbare, trebuie să facem alegeri înțelepte, care să ne facă fericiți”, a spus Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*