Telekom Mobile anunţă câștigătorii celei de-a douăsprezecea ediţii a programului „Bursele Telekom”

Telekom România

Telekom Mobile oferă burse de studiu celor 10 câștigători ai celei de-a douăsprezecea ediții a programului de responsabilitate socială „Bursele Telekom”. Cei zece studenți cu rezultate academice excepționale la discipline cu profil real, care s-au remarcat prin proiecte extracurriculare şi activităţi de voluntariat, vor primi câte o bursă lunară în valoare de 3.000 de lei brut, aferente pentru perioada ianuarie 2023 – iunie 2023.

În competiție s-au înscris peste 160 de studenți admiși în instituții de învățământ superior de stat din România, în anul I, învățământ la zi, la una dintre specializările: automatică și calculatoare, cibernetică, informatică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicații și tehnologia informației. Dintre aceștia, juriul a ales 20 de finalişti pentru etapa de interviu, în urma căreia au fost desemnați cei zece câștigători:

Apostol Ilie-Daniel

Bogdan Ana-Maria

Gall Ștefania

Ghinea Andreea-Nicola

Hudișteanu Mihaela

Negoescu Divia Petra

Nicula Maria-Cristina

Popa Bianca-Daniela

Gasan Carol Luca

Voicilă Ionuț-Marius

„Suntem mândri de toți câştigătorii. Cei zece tineri sunt dornici să obţină rezultate deosebite în specializarea pentru care se pregătesc. De asemenea, ei doresc să contribuie prin performanțele lor la evoluția societăţii româneşti. Îi felicităm pe toţi studenţii care s-au înscris în program și le urăm mult succes în toate proiectele lor. Transmitem, de asemenea, mulțumiri tuturor universităţilor, asociaţiilor studenţeşti şi jurnaliştilor care au promovat programul nostru și anul acesta”, declară Ruxandra Vodă, Corporate Communications Director, Telekom Mobile.

Juriul „Bursele Telekom”, ediția 2022-2023, a fost format din profesioniști din domeniul comunicării și cadre didactice universitare de specialitate: Emil Cazacu – Profesor Doctor Inginer, Facultatea de Inginerie Electrică, Universitatea Politehnica din Bucureşti, Alexandra Marola – Partener asociat, AIMS International Romania, Sorin Psatta – Profesor asociat, Facultatea de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării, Universitatea din Bucureşti, Paula Covrig– Head of Learning Experience, Banca Comercială Română, Ruxandra Vodă – Corporate Communications Director, Telekom Mobile.

„Bursele Telekom” este un program de responsabilitate corporativă al Telekom Mobile, organizat cu scopul de a identifica tineri cu potențial de lideri, pasionați de domeniul pe care şi l-au ales pentru studiu, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective de carieră foarte bine stabilite, care s-au remarcat prin proiecte extracurriculare şi activităţi de  voluntariat. Programul a fost lansat în anul 2010 și a susținut în decursul anilor studenți cu performanţe deosebite în domeniul lor de studiu. Până în prezent, 120 bursieri, studenți la universități de prestigiu din România, au beneficiat de susținere financiară din partea Telekom Mobile.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*