telecomanda pentru pisica

are butoane pentru cele mai importante comenzi, gen: stop scratching, get off the shelf, prinde un soarece, foloseste ligheanul. In plus, pentru utlizatorii incepatori exista si comanda “Pis-pis-pis” sau butoane de marit sau micsorat intensitatea volumului de …”toarcere”.

din pacate, telecomanda nu are nici un efect, dar macar pisica ta va ramane blocata cind vede ca o indrepti sprea ea si poate uita sa te atace, sau sa mai miaune pentru 3 secunde cind e in calduri.

apasa pe poza ca sa vezi toate detaliile…

Din pacate, nu mai e in stoc. via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*