technorati se relanseaza

si nu e vorba numai de interfata ci si de categorii si o gramada de alte chestiutze care il fac mai important pt un blogger zi de zi.

si btw, tocmai a crescut autoritatea pt boio.ro. hai saru’mina

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Au fost probleme cu ei de aceea baietii de la WordPress au trecut pe BlogSearch, dar fiind obisnuit cu Technorati am cautat rapid un plugin care rezolva problema asta si … am renuntat la BlogSearch pentru Technorati. Sper sa nu fiu dezamagit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*