techCrunch despre mykinda: bani multi pt bloggeri

300 euro pe luna! atit sustine Michael Arrington de la TechCrunch ca vor cistiga bloggerii angajati de myKinda.

faptul ca review-ul facut de Michael este de fapt o spalare de rufe in public cu mai-marele unei retele asemanatoare mykinda asta e alta poveste…

cuvintele cheie sunt insa altele: un investitor britanic face o retea de bloguri specializate in romania. (mda..si rusia si bulgaria si vor urma si alte tari est europene).

al 3-a si cea mai importanta expresie este suma mentionata!

eu ma ofer sa scriu despre tech/gadgets. nu stiu inca sistemul de selectie sau angajare la mykinda, dar le propun sa-mi citeasca blogul (sau macar ultimele 5 postari de ex).

hello mykinda, what do you think about boio.ro? i wanna post onto the tech/gadgets romanian blog (and the english one as well, if u want to) and take it to the next level. email me ;)

ce subtil sunt…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*