tbi bank și Elvila își unesc forțele pentru a le oferi românilor oportunitatea de a cumpăra mobilă de calitate în rate fără dobândă

Ionuț Sabadac. FOTO Goya PR

tbi bank, una dintre cele mai dinamice bănci din sud-estul Europei, își extinde rețeaua de parteneri cu unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România, Elvila. Prin intermediul acestui parteneriat, clienții vor avea acces la o nouă opțiune de finanțare prin care pot să achiziționeze mobilier de calitate pentru casele sau birourile lor.

Elvila este una dintre cele mai longegive companii din România, fiind înființată în 1990. Gama de produse este extrem de variată, de la mobilier de living și dormitor, până la mobilier de birou, saltele și decorațiuni. Elvila este unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România, cu peste 130 de angajați și venituri totale de aproximativ 5,5 milioane de euro în 2022. Listată la Bursa de Valori București (BVB), compania are o capitalizare bursieră de aproximativ 18,6 milioane de lei.

„După cumpărarea unei case, mobila este una dintre cele mai importante achiziții pe care le puteți face pentru o viață confortabilă. Am ales un partener foarte puternic pe acest segment de piață, Elvila, pentru a veni în sprijinul românilor care nu vor să facă rabat de la calitate, în ciuda creșterilor de prețuri din ultimul an”, a spus Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Clienții au opțiunea de a cumpăra în 4 rate fixe și fără dobândă, prin intermediul instrumentului Quattro. De asemenea, aceștia pot opta pentru o perioadă de plată cuprinsă între 6 și 60 de luni, cu rate fixe și o rată fixă a dobânzii, în funcție de nevoile lor.

„Suntem aproape de clienții noștri de 33 de ani cu produse de calitate superioară, dar finanțarea poate fi uneori o problemă, mai ales în climatul economic actual. Parteneriatul nostru cu tbi bank ne ajută să ne extindem baza de clienți și să rămânem aproape de ei cu produse și servicii de înaltă calitate”, au declarat reprezentanții Elvila.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*