TBI Bank încheie un parteneriat cu Top Shop și oferă clienților soluția de plată „cumpără acum, plătește mai târziu”

TBI Bank

Potrivit celor mai recente date ale Institutului Național de Statistică, cheltuielile pe gospodărie în România au crescut cu circa 11% în T3 2021 față de aceeași perioadă din 2020. Cu toate acestea, venitul mediu a crescut cu mai puțin de 8% și se așteaptă o tendință similară și în 2022. În acest ritm, pe parcursul acestui an, românii vor avea mai multe dificultăți în a finanța achiziții importante pentru ei și familia lor.

Tocmai de aceea, pentru a oferi o metodă alternativă de finanțare care să nu îngreuneze bugetul lunar al consumatorilor români, TBI și-a unit forțele cu retailerul Top Shop în cadrul unui parteneriat strategic. Deținut de Studio Moderna, Top Shop este un retailer specializat în vânzarea de produse de home & garden și fitness sub branduri binecunoscute precum Dormeo, Delimano, Rovus, Wellneo și Walkmaxx, cu o rețea de 35 de magazine în România. Soluția BNPL de la TBI este menită să crească numărul de clienți care pot cumpăra ceea ce au nevoie acum și să plătească mai târziu, în rate care să se potrivească nevoilor lor.

”În prezent, consumatorii sunt foarte atenți cu banii lor și caută din ce în ce mai mult modalități flexibile și transparente de plată, iar retailerii care oferă cumpărătorilor acest instrument de plată își pot mări rapid vânzările. Sperăm că parteneriatul nostru cu Top Shop va aduce mai multă valoare și flexibilitate cumpărătorilor din întreaga țară cu ajutorul soluției noastre BNPL”, a spus Gergana Staykova, Market Leader, România, în cadrul TBI Bank.

Sub marca TBIPay, TBI este lider de piață pe segmentul BNPL în Bulgaria și România. TBIPay a ajuns la peste 13.000 de parteneri din diverse industrii și acoperă un spectru larg de servicii – de la electronice și bunuri de folosință îndelungată, prin produse de uz casnic și auto, până la servicii stomatologice și medicale.

”Parteneriatul cu TBI Bank ne permite să ajutăm din ce în ce mai mulți clienți să acceseze rapid opțiuni de plată convenabile și adaptate nevoilor lor, în rate fără dobândă. Noile instrumente de finanțare sunt ideale pentru cei care doresc să își modernizeze casa și grădina sau pentru persoanele care își doresc un stil de viață mai sănătos”, a spus Marcel Flaugnatti, Director Executiv în cadrul Top Shop.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*