Tazz by eMAG livrează Electric Castle

Fanii festivalului Electric Castle, care sunt deja cu gândul la vara viitoare sau la un cadou special de Crăciun, pot comanda prin Tazz by eMAG, până pe 20 decembrie 2020, pachetul EC Xmas Pack, cu livrare ultra rapidă, în maxim o oră de de la plasarea comenzii.

Cu twenty øne piløts, Gorillaz & Deftones deja anunțați ca headliners ai verii 2021, EC Xmas Pack este deja, cu siguranța, pe lista pentru Moș Crăciun a multora dintre iubitorii de muzică din întreaga țară.

Festivalul a pregătit două opțiuni de pachete, toate în valoare de 658,8 de lei fiecare, cuprinzând un abonament FlexiPass pentru cele cinci zile de festival la care se adaugă, la alegere, căciuli sau șosete iconice Electric Caste și turta dulce. Toate sunt ambalate premium, gata de a fi așezate sub brad.

Opțiunea de livrare rapidă este valabilă doar pentru comenzile făcute în aplicația Tazz by eMAG, în București, Timișoara și Cluj-Napoca.

„Parteneriatul cu Electric Castle arată, o dată în plus, capacitatea noastră de a inova prin oferte cât mai diverse pentru a ne adresa unui spectru larg de gusturi. Această asociere reprezintă și un exemplu de cum două branduri românești se susțin reciproc”, a spus Mihai Brenda, CCO Tazz by eMAG.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*