Tarom organizează, pe 1 Iunie, „Ziua Porților Deschise”

Tarom introduce noi curse interne către Constanța
Aeronavă TAROM

TAROM organizează, pe 1 Iunie, „Ziua Porților Deschise”,  pentru copii. În aceeași zi, părinții pot achiziţiona gratuit pentru cei mici bilete de avion.

„Ziua Porților Deschise”  se va desfăşura în incinta Hangarului TAROM și a platformei din fața acestuia și se adresează tuturor celor care doresc să participe, copii și adulți. Intrarea va fi liberă, iar copiii și părinții însoțitori sunt așteptați în intervalul orar 10.00 – 16.00.

Cei mici vor putea vizita o aeronavă și vor putea face fotografii în interiorul acesteia, inclusiv în cabina de pilotaj. Tot aici se vor întâlni cu piloți, însoțitori de zbor şi ingineri de aviaţie, alături de care se vor putea fotografia şi care vor fi gata oricând să le răspundă tuturor curiozităților legate de lumea aviației.

Mai mult decât atât, copiii vor fi aşteptaţi şi cu alte surprize.

Bilete gratuite pentru cei mici, de Ziua Internațională a Copilului

De Ziua Internațională a Copilului, copiii cu vârsta de până la 11 ani vor avea parte și de gratuitate la biletele de avion achiziționate pentru ei pe data de 1 Iunie 2024 pentru orice perioadă de călătorie. Gratuitatea se aplică doar pentru copiii care călătoresc însoțiți de un adult.

În plus, de 1 Iunie, Compania TAROM va pregăti un ghişeu special, menit să-i ajute pe cei mici să interacționeze cu agentul în vederea efectuării check-in-ului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*