TAROM anunță orarul zborurilor pentru sezonul de iarnă

Tarom introduce noi curse interne către Constanța
Aeronavă TAROM

Începând cu data de 29 octombrie 2023, odata cu schimbarea orei, intră în vigoare și orarul de iarnă în transportul aerian.

Pentru sezonul de iarna 2023/2024 Compania TAROM ofera pasagerilor sai 69 de destinatii operate impreuna cu partenerii sai si 27 de destinatii operate cu aeronave proprii TAROM insumand 247 de frecvente saptamanale.

Compania TAROM va opera zboruri zilnice către Londra şi Madrid iar pentru destinatiile Bruxelles,  Atena si Tel Aviv a programat 6 frecvente saptamanale. Din motive de siguranta, zborurile catre destinatia Tel Aviv sunt suspendate pana in data de 21 noiembrie 2023, urmand ca reluarea operarii comerciale sa fie analizata in functie de situatia din Israel.

Oferta de calatorie catre destinatia Paris include 30 de zboruri saptamanale operate impreuna cu partenerul Air France, dintre acestea 2 zboruri zilnice sunt operate cu aeronave TAROM. Tot o operare de doua zboruri zilnice este prevazuta si pentru destinatia Amsterdam. Operarea catre destinatia Nisa a fost mentinuta cu caracter sezonier, cu doua frecvente saptamanale, in perioada 15 decembrie 2023 – 15 ianuarie 2024, pentru a raspunde cererii de calatorie in perioada sarbatorilor de iarna.

Pentru Istanbul, Compania TAROM isi propune operarea unui numar de 17 zboruri saptamanale iar in parteneriat cu compania Turkish Airlines, oferta este de 5-6 zboruri zilnice.

Destinatia Frankfurt are prevazute pentru sezonul de iarna un numar de 10 frecvente saptamanale si un numar de 4 frecvente saptamanale sunt prevazute pentru destinatiile Praga, Roma si Cairo, in cazul ultimei din 20 decembrie 2023 se adauga o frecventa saptamanala.

Zborurile traditionale din zona Orientului Mijlociu, respectiv Amman si Beirut isi mentin numarul de frecvente operate in sezonul de vara 2023, respectiv 3 frecvente saptamanale.

Pe langa operea cu aeronave de tip jet, Boeing si Airbus aflate in flota, compania TAROM va opera cu flota de aeronave ATR un numar de 117 rotatii saptamanale.

Astfel operarea catre destinatia Chisinau cuprinde un numar de 21 de frecvente saptamanale iar Budapesta un numar de 11 frecvente.

Oferta de zboruri catre destinatia Belgrad cuprinde un numar de 15 zboruri saptamanale operate in parteneriat cu Air Serbia.

Catre destinatia Sofia sunt prevazute 5 zboruri saptamanale si 2 zboruri saptamanale catre destinatia Salonic.

Compania TAROM a programat pentru orarul de iarna 2023/4 un numar de 76 frecvenţe pe săptămâna către destinatiile interne ale Romaniei, care raspund cererii de calatorii de afaceri sau turism si asigura in egala masura conectivitatea cu zborurile externe, astfel:  23 către Cluj-Napoca, 22 către Timişoara, 26 către Iaşi, 9 către Suceava, 14 către Oradea, 4 către Baia Mare şi 2 către Satu Mare.

Operarea pe destinaţiile interne este prevăzută alternativ cu aeronave jet şi ATR, capacitatea fiind adaptată cererii.

 

 

 

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*