TAROM anunță oferte speciale pentru “Luna iubirii”  

Tarom introduce noi curse interne către Constanța
Aeronavă TAROM

Compania TAROM a pregătit mai multe oferte speciale pentru “Luna iubirii”  .

TAROM lansează începând de astăzi 4 zile de prețuri promoționale, în perioada 26-29 Ianuarie în cadrul unei oferte speciale cu perioadă de călătorie în intervalul 10 Februarie-10 Martie.

Tarifele biletelor de avion către destinaţiile dorite sunt dintre cele mai atractive şi încep de la 119 Euro dus-întors (cu toate taxele incluse), bagaj de mană de 8 kg şi check-in gratuit pe următoarele destinaţii:

TARIF DE LA 119 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti  şi Atena, Belgrad, Istanbul, Roma, Salonic;

TARIF DE LA 139 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Munchen, Budapesta, Bruxelles, Chisinău, Frankfurt,Praga,Sofia;

TARIF DE LA 159 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Amman, Amsterdam, Beirut, Cairo, Londra, Madrid, Paris, Tel Aviv.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi.

Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile enumerate mai sus şi operate de Compania TAROM în perioda 10 Februarie-10 Martie 2023 (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*