TAROM a anunțat că traficul aerian pe aeroportul din Frankfurt va fi perturbat din cauza grevei personalului de securitate

Tarom introduce noi curse interne către Constanța
Aeronavă TAROM

Compania TAROM a anunțat că din cauza grevei personalului de securitate al Aeroportului Internațional Frankfurt, din data de 15 Martie 2022, traficul aerian de pe acest aeroport va fi perturbat.

În acest context, Compania TAROM anunță că programul de zbor pentru cursele cu decolare de pe Aeroportul International Frankfurt va fi afectat, suferind modificări pe perioada grevei. În acest sens, pasagerii zborului ROT 302 din data de 15 Martie 2022, FRA -> OTP, vor fi rerutaţi pe cursa TAROM din data de 16 Martie 2022.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*