Târgul Virtual de Turism Exact Travel prezintă destinații și oferte spectaculoase pentru 2024

Destinații exotice cu Exact Travel

Exact Travel, touroperator de prestigiu pe piața de turism din România, are plăcerea să anunțe lansarea Târgului Virtual de Turism ”Orizonturi noi în 2024: călătorii autentice în jurul lumii”. Pasionații de călătorii inedite vor avea oportunitatea de a explora o selecție meticuloasă de destinații exotice și aventuri deosebite pentru anul 2024. Târgul se desfășoară online în perioada 9 – 22 noiembrie 2024.

Destinații de excepție cu Exact Travel

Turiștii Exact Travel caută destinații care promit experiențe de neuitat precum Cuba cu Havana & Varadero, Vietnam, Cambodgia, India, Filipine, Japonia, Africa de Sud, China, Norvegia, SUA și Alaska.

Clasamentul destinațiilor exotice în 2023

Pornind de la preferințele turiștilor care au ales să călătorească prin intermediul Exact Travel în ultimul an, evidențiem destinațiile cele mai solicitate pentru circuite și croaziere exotice în 2023: Japonia, Vietnam & Cambodgia, Insula Paștelui, Africa de Sud, Alaska, Etiopia, SUA, Coreea de Sud, Dubai & Abu Dhabi, Arabia Saudită și China.

Oferte de călătorie unice disponibile la târg

Circuite de grup și croaziere cu însoțitor memorabile vor fi la dispoziția celor interesați, cu reduceri substanțiale pentru rezervările efectuate în perioada evenimentului.

Cele mai solicitate dintre vacanțele disponibile în cadrul târgului sunt:

Circuite în: India, Filipine, Africa de Sud, Statele Unite ale Americii, China.

Croaziere: Norvegia cu Cerc Polar & Cap Nord, Okinawa – Taiwan combinat cu Japonia, Alaska.

Ce reduceri sau oferte speciale vor fi disponibile exclusiv în cadrul acestui târg virtual?

Reduceri de până la 300 euro/ persoană la rezervarea programelor organizate de Exact Travel, prezentate în cadrul evenimentului.

Cum pot participanții să acceseze târgul virtual și să profite de oferte?

Ofertele pot fi consultate pe site-ul exact.travel, pe pagina dedicată Târgului, precum și pe pagina de Facebook, în evenimentul dedicat.

De asemenea, doritorii sunt așteptați  la sediu, pe strada Ghiocei, nr. 12, București.

Activități și experiențe de neegalat

În China, turiștii pot trăi o experiență de neuitat, având șansa să pășească pe cel mai impresionant pod de sticlă și să admire de la înălțime peisajele uluitoare din Parcul Național Zhangjiajie, locul ce a inspirat celebrele cadre din filmul Avatar.

La Okinawa, vizitatorii se pot îmbarca într-o croazieră specială, unde, în luna februarie, vor fi martori la spectacolul cireșilor înfloriți.

Pentru cei care aleg Africa de Sud ca destinație, nimic nu se compară cu adrenalina și emoția unei aventuri safari în renumitul Parcul Național Kruger.

În Filipine, o atracție de seamă este reprezentată de Puerto Princesa, unde curajoșii pot naviga pe un râu subteran, intrând în contact direct cu misterul și frumusețea naturii neatinse.

Cuba îi așteaptă pe turiști cu a sa cultură inconfundabilă, în special în capitala Havana, unde tradiția se exprimă într-o simfonie urbană vibrantă.

Alaska poate oferi un spectacol de neegalat: aurora boreală, un regal vizual de lumină și culoare.

Pentru iubitorii de peisaje nordice, Norvegia oferă oportunitatea de a explora regiunile polare, inclusiv zona fascinantă a Cercului Arctic.

Pasionații de călătorii sunt invitați să exploreze ofertele speciale și să beneficieze de oportunitățile prezentate în cadrul Târgului Online: ”Orizonturi noi în 2024: călătorii autentice în jurul lumii” .

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*