Târgul de Turism: Reduceri de până la 59% la vacanțele pe litoralul românesc pentru vara 2021

Studiul „Turism la tine acasă” în care puteți descoperi cele mai bune oferte de pe litoral
Litoralul românersc

Vacanțele pe litoral pentru vara 2021 pot fi cumpărate în perioada 18-21 februarie cu discounturi de până la 59% în cadrul Târgului de Turism online organizat de Litoralulromanesc.ro, cel mai mare turoperator pe segmentul vacanțelor la Marea Neagră, eveniment la care participă peste 170 de hoteluri din toate stațiunile autohtone.

În intervalul 18-21 februarie, românii care vor să-și rezerve o vacanță pentru sezonul estival 2021 pe litoralul românesc pot alege din sute de pachete turistice cu reduceri de până la 59%, disponibile în cadrul Târgului de Turism online organizat de Litoralulromanesc.ro. Astfel, tarifele pornesc de la 270 de lei pentru un sejur de 5 nopți la un hotel de 2 stele din sudul litoralului. Tot la 2 stele, dar în stațiunea Mamaia, 5 nopți de cazare costă 560 de lei. Pentru o vacanță la 3 stele în Mamaia, turiștii trebuie să achite 600 de lei, iar dacă aleg o unitate de cazare de 3 stele din stațiunile din sudul litoralului – 433 de lei. Un pachet all inclusive de 5 nopți de cazare la un hotel de 5 stele în sudul litoralului poate fi achiziționat pe durata Târgului de Turism online cu 1.435 de lei, în vreme ce în Mamaia prețul ajunge la puțin peste 400 de euro.

Pe lângă reduceri, turiștii se pot bucura și de alte beneficii precum discounturi suplimentare în restaurantele hotelurilor, acces la serviciile spa ale unităților de cazare sau șezlongurile incluse în prețul pachetului. Opțional, pot adăuga în pachet asigurarea de tip storno cu acoperire Covid-19, prin care pot recupera contravaloarea sejurului achitat dacă infectarea cu coronavirus îi împiedică să mai plece în vacanță.

“Sezonul estival 2021 îi așteaptă pe turiști cu foarte multe noutăți pe litoralul nostru. În primul rând, în Mamaia și Năvodari se vor bucura de o suprafață mai mare de plajă. În al doilea rând, hotelierii au investit în renovarea unităților de cazare chiar și în această perioadă dificilă. În ceea ce privește hotelurile all inclusive, care sunt foarte populare în rândul turiștilor noștri, proprietarii vor lua cele mai bune măsuri în contextul pandemiei; de pildă, terasele restaurantelor vor fi extinse pentru a oferi un spațiu mai aerisit, servirea mesei va fi tot în serii, măsurile de igienă vor fi respectate cu strictețe. Avem speranța că 2021 va fi un sezon mult mai bun decât cel de anul trecut”, declară Ionuț Nedea, director general Litoralulromanesc.ro

Persoanele care rezervă un sejur în perioada de Târgului de Turism online trebuie să achite pachetul selectat până cel târziu luni, 22 februarie, iar sumele achitate sunt nerambursabile. Anul trecut, în toate cele patru zile ale Târgului de Turism online, au fost rezervate prin Litoralulromanesc.ro vacanțe în valoare de aproape 1 milion de euro.

Litoralulromanesc.ro, deținut de compania Creative Eye SRL din Constanța, cu capital integral privat românesc, este cel mai mare retailer de vacanțe în stațiunile autohone de la Marea Neagră, atât ca număr de turiști, cât și ca vânzări.

Portalul promovează peste 500 de structuri de cazare în 13 stațiuni de pe litoralul românesc, de la unități de o stea până la cele de cinci stele. În cei peste 15 ani de activitate, turoperatorul a organizat vacanțe la malul mării pentru peste 1,3 milioane de turiști care au rezervat peste 4 milioane de nopți de cazare.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*