taranii lor

de ce simt nevoia unii de prin tarile calde sa dea drumu la muzica natala la laptop in public (internet cafe, de ex.). o pereche de casti e doar 5 dolari…

in categoria a doua intra taranii care vorbesc pe skype sau yahoo si nu stiu ce e ala microfon asa ca foolosesc microfonul incorporat al laptopului. evident ca ala e la juma de metru distanta si ca sa il auda interlocutorul, taranul cu laptop trebuie sa urle…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

 1. Probabil asta se intampla in Mexic !
  Peste tot sunt ciumegi , asa ca nu trebuie sa ne miram !
  Dau drumul la muzica in public , ca sa vada lumea ca au laptop !
  Cunosc cel putin opt persoane care si-au luat iPhone , chiar daca nu au si internet , dar si-au luat ca sa vada lumea ca au bani si sunt in pas cu “tehnologia ” !
  Foarte multi sunt necajiti ca se ieftineste iPhone si sunt nevoiti sa se orienteze spre un alt model de telefon , despre care a auzit toata lumea ca este scump ! :mrgreen:
  S-a umplut Romania de BMW X5 , tot din cauza asta !
  Prin Mexic ai vazut BMW X 5 , asa cam ca pe la noi ?
  S-a terminat moda cu Mercedes , acuma BMW X5 este la moda ! :P

 2. decar sa vb de taranii lor … vorbeste de ai nostri , eu personal nu mai suport. Sa-ti explic: stau in Timisoara si deja incerc sa evit strandurile de “fitze” si mai nou … centrul orasului. de ce? . simplu: pentru ca toti idiotii au descoperit ca mp3-urile merg pe mobil si dak nu baga castile !!! nu pot sa cred cand merg pe strada si zbarnaie maneaua la maxim (desigur ca sunetul reprodus de “difuzor” e la maxim si nu se intelege nimic decat beat-ul oriental) … si mai tin si in pumn telefonul pentru a se auzi mai intens. hai sa facem o campanie impotriva alor nostrii! referitor de masini … nu sunt un entuziast in domeniul auto … dar clar Romania e speciala … in primul rand crek sunt mai multe bmw-uri decat dacii vechi (cu ajutorul taxei de poluare … clar) si asta nu ar fi o problema … dar macar de le-ar conduce cei ce le merita. parerea mea ca pentru a detine o masina de 50.000 de euro obligatoriu ai un statut ridicat in societate … daca nu detii atunci macar conduci o companie …. dar asa se merge “la” spania,italia si cu smecherii sau munca grea faci ceva bani,mai iei cativa imprumut si Ta-Dam… benz sau bmw. stiu pe vreo 5 care s-au imprumutat de la banca cu peste 20.000 ca sa ii ajunga sa isi ia masina pe care nu o poate intretine. asa ca lasa-i pe ailalti … ca noi avem destui.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*