taranii lor

de ce simt nevoia unii de prin tarile calde sa dea drumu la muzica natala la laptop in public (internet cafe, de ex.). o pereche de casti e doar 5 dolari…

in categoria a doua intra taranii care vorbesc pe skype sau yahoo si nu stiu ce e ala microfon asa ca foolosesc microfonul incorporat al laptopului. evident ca ala e la juma de metru distanta si ca sa il auda interlocutorul, taranul cu laptop trebuie sa urle…

4 Comments

 1. Probabil asta se intampla in Mexic !
  Peste tot sunt ciumegi , asa ca nu trebuie sa ne miram !
  Dau drumul la muzica in public , ca sa vada lumea ca au laptop !
  Cunosc cel putin opt persoane care si-au luat iPhone , chiar daca nu au si internet , dar si-au luat ca sa vada lumea ca au bani si sunt in pas cu “tehnologia ” !
  Foarte multi sunt necajiti ca se ieftineste iPhone si sunt nevoiti sa se orienteze spre un alt model de telefon , despre care a auzit toata lumea ca este scump ! :mrgreen:
  S-a umplut Romania de BMW X5 , tot din cauza asta !
  Prin Mexic ai vazut BMW X 5 , asa cam ca pe la noi ?
  S-a terminat moda cu Mercedes , acuma BMW X5 este la moda ! :P

 2. decar sa vb de taranii lor … vorbeste de ai nostri , eu personal nu mai suport. Sa-ti explic: stau in Timisoara si deja incerc sa evit strandurile de “fitze” si mai nou … centrul orasului. de ce? . simplu: pentru ca toti idiotii au descoperit ca mp3-urile merg pe mobil si dak nu baga castile !!! nu pot sa cred cand merg pe strada si zbarnaie maneaua la maxim (desigur ca sunetul reprodus de “difuzor” e la maxim si nu se intelege nimic decat beat-ul oriental) … si mai tin si in pumn telefonul pentru a se auzi mai intens. hai sa facem o campanie impotriva alor nostrii! referitor de masini … nu sunt un entuziast in domeniul auto … dar clar Romania e speciala … in primul rand crek sunt mai multe bmw-uri decat dacii vechi (cu ajutorul taxei de poluare … clar) si asta nu ar fi o problema … dar macar de le-ar conduce cei ce le merita. parerea mea ca pentru a detine o masina de 50.000 de euro obligatoriu ai un statut ridicat in societate … daca nu detii atunci macar conduci o companie …. dar asa se merge “la” spania,italia si cu smecherii sau munca grea faci ceva bani,mai iei cativa imprumut si Ta-Dam… benz sau bmw. stiu pe vreo 5 care s-au imprumutat de la banca cu peste 20.000 ca sa ii ajunga sa isi ia masina pe care nu o poate intretine. asa ca lasa-i pe ailalti … ca noi avem destui.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*