Takeda primește prestigiosul premiu EURORDIS 2021 Black Pearl pentru implicarea în îmbunătățirea vieții pacienților cu boli rare

Takeda primește prestigiosul premiu EURORDIS 2021 Black Pearl

Luni, 8 februarie, la Zurich (Elveția), Takeda a fost anunțată câștigătoarea Premiului EURORDIS 2021, ca recunoaștere a angajamentului ferm al companiei de a implica în mod colaborativ și constructiv comunitatea de pacienți cu boli rare în procesele și terapiile sale.

Ceremonia anuală a premiilor EURORDIS Black Pearl are loc în fiecare februarie, cu ocazia Zilei bolilor rare și celebrează realizările și eforturile excepționale din această arie. Giles Platford, președintele Takeda Europa și Canada, va primi premiul în numele Takeda la o ceremonie virtuală de premiere în data de 24 februarie 2021.

Acesta a declarat: „La Takeda, suntem mândri că facem din pacient principala noastră prioritate și demonstrăm asta prin multitudinea și amploarea inițiativelor din întreaga lume, care au fost recunoscute colectiv de EURORDIS prin acest premiu. Takeda este o organizație care trăiește și respiră prin convingerea că pacientul este pe primul loc. Este întotdeauna o inspirație să lucrezi alături de familii și oameni care trăiesc cu boli rare pentru a găsi și a dezvolta împreună soluții la provocările cu care aceștia se confruntă în fiecare zi”.

Având o istorie de peste 80 de ani în aria bolilor rare, Takeda și-a demonstrat în mod constant dorința de a investiga și inova în jurul problemelor critice care afectează pacienții cu astfel de afecțiuni. Takeda este o companie dedicată schimbării perspectivei asupra diagnosticului, îngrijirilor și tratamentului pentru pacienții cu boli rare. Ca atare, Takeda își propune să acopere întregul traseu al pacientului cu boli rare, de la diagnostic până la accesul la terapie.

Referitor la premiul acordat Takeda, reprezentantul EURORDIS Dorica Dan a declarat: „Acest premiu recunoaște disponibilitatea Takeda de a stimula colaborarea axată pe pacient, pentru a îmbunătăți viața celor cu boli rare prin parteneriate inovatoare și complexe. De asemenea, recunoaștem în mod special parteneriatele sale cu comunitatea de pacienți pentru a stimula conștientizarea bolilor rare și sprijinul constant al companiei față de evenimentele și programele care fac auzită vocea pacienților cu boli rare, dincolo de boli și granițe.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*