Supraveghere video unificată și controlul accesului pentru protejarea incintelor

Supraveghere video unificată și controlul accesului pentru protejarea incintelor

Afacerile din toate domeniile și de toate dimensiunile nu ar trebui să facă compromisuri în niciun aspect de securitate, pentru că deseori un incident aparent mic poate genera un impact semnificativ. Axis a crezut mereu că orice afacere poate să aibă acces nu doar la tehnologia de cel mai înalt nivel calitativ, dar și la cel mai bun software de monitorizare și management al sistemului său. Ca răspuns la feedbackul primit de la client, cele mai recente inovații ale platformei AXIS Camera Station aduc laolaltă două arii critice de securitate – supravegherea video și controlul accesului – într-o interfață unificată.

Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, a anunțat debutul soluției AXIS Camera Station Secure Entry, care a fost lansată împreună cu cea mai recentă versiune a sistemului de video management AXIS Camera Station. Este vorba despre soluția completă și validată, care asigură gestionarea fără probleme a unei singure locații și permite controlul accesului prin verificare video. Soluția are rolul de a gestiona controlul accesului atât pentru personal, cât și vizitatori, monitorizarea imaginilor video, precum și accesul la jurnalele de control legate de înregistrările video, pentru investigarea cu ușurință a incidentelor.

Această soluție scalabilă este concepută să funcționeze împreună cu unitatea AXIS A1601 Network Door Controller și cititoarele de carduri Axis, care pot gestiona pe server un număr de până la 128 de uși și până la 10000 de posesori de carduri cu suport pentru acreditări multiple. AXIS Camera Station Secure Entry face parte din suita AXIS Camera Station, fiind necesară câte o licență pentru fiecare unitate de control al accesului de la nivelul ușilor.

Interfața ușor de utilizat facilitează gestionarea posesorilor de carduri și le permite operatorilor să controleze cine are acces într-o anumită zonă, precum și momentul în care acest acces este permis. Soluția le oferă operatorilor o vedere generală completă asupra tuturor activităților care au loc în incintă. Datorită interfeței unice și intuitive, același operator poate monitoriza imaginile video și controla în același timp și accesul la nivelul ușilor. De exemplu, este posibil să se identifice vizual vizitatorii, să se verifice momentul în care o anumită persoană a intrat în clădire și, pe baza acestor evenimente, se pot configura alerte video și acțiuni complexe.

Avantajele principale includ:

  • Soluție completă validată;
  • O singură interfață unificată, extrem de accesibilă ;
  • Manipulare ușoară și intuitivă;
  • Concepută cu nivel înalt de securitate cibernetică;
  • Suport Axis de cel mai înalt nivel.

Această soluție sigură și fiabilă oferă o comunicare criptată. În plus, clienții pot beneficia de un portofoliu larg de camere de rețea, interfoane și dispozitive audio, toate fiind puse la dispoziție de un singur furnizor de încredere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*