Stii sa filmezi?

iPhone Users’ Conference debuteaza in forta sambata, la ora 13, asa ca suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile. De data asta am nevoie de jutorul tau!

Cautam pe cineva care stie sa filmeze, stie ce e ala un cablu firewire, stie sa conecteze o camera video la un computer si sa faca un streaming video. Stiu ca nu e greu, dar pe tine se bazeaza sute de oameni.

Totul pentru binele cititorilor boio.ro si fanilor iPhone care nu pot sa ajunga la Conferinta.

Te pricepi? Da-mi un mail. Ai si camera ta video? Cu atit mai bine! Ai alte solutii? Orice idee e binevenita.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. wow! o idee super. sper ca este cineva care poate filma asta si sa transmita pe internet chiar live. aici puteti vedea exemple de astfel de filmari http://www.livestream.com/ si puteti invata cum sa faceti asta.

  2. Ar fi super super sa filmezi tot ce se intampla acolo, sunetul sa fie bun si sa vedem si noi, cei care nu putem ajunge acolo ce s-a intamplat.

    Sa fie ceva de genul cum a fost video blogging-ul acela.Si sa il putem vedea oricand.

  3. Daca ar fi fost intr-o alta zi, as fi venit si eu, dar pica 18 iulie si … doar de telefoane nu stau eu in ziua aia

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*