Sprite Super Chilled – bautura mileniului 3 se raceste singura

f bine bai coca-cola company. de aia imi place mie sprite-ul pt ca l-ati inventat bine… acum daca tot il reinventati o sa imi placa si mai mult.

pe scurt, baietzii astia au aranjat ca atunci cind deschizi sticla de sprite sa se formeze inauntru niste cubuletze de gheatza. sticlutzele cu minunea vor fi lansate anu viitor in marea britanie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*