Sparrow cumparat de Google

Am zis-o pe twitter inca de cind a aparut informatia: Sparrow (de fapt echipa care facea aplicatia de email pentru Mac si iOS) a fost achizitionata de Google.

Am mai discutat despre Sparrow, asa ca stii ca l-am testat si ce-mi place si ce nu. De la review-ul meu, Sparrow a evolut destul de mult. Dar nu indeajuns.

Poate ca odata cu achizitia, Sparrow va fi o aplicatie gratuita. Din pacate, echipa nu va mai aduce imbunatatiri aplicatiei. Asa ca tot la Mail.app ramanem.

Asta daca nu vom avea un Gmail App pentru OS X.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Da, in iOS raman la mail.app, insa in OS X folosesc sparrow de cand a aparut.
    Nu pot spune ca sparrow ptr OS X e net superioara mail.app, dar are cateva lucruri interesante ptr mine si e mai “casual”.

  2. Sparrow pt iOS inca este o aplicatie extrem de buna comparata cu nativul Mail. Ma bucur pt ei (da bine la CV cand te cumpara un gigant, fie el si Google :) Totodata, se deschide portita pt o aplicatie similara…pt o alta echipa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*