spam e-mail de campanie electorala

nu folosesc contul de yahoo decit pentru messenger. mailul il primesc pe gmail. asa ca ma surprind momentele cind primesc mail-uri pe yahoo. in ultima saptamana insa am primit cel putin 7 mesaje care aveau aceeasi tema: campania anti-basescu. 

mi-au atras atentia adresele de email de la care au fost trimise: dapentrudreptate@gmail.com , spunepabasescu@gmail.com , dasuspendare@gmail.com . ce contin mailurile e nerelevant… evident afise in care base este luat peste picior…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*