spam crestin ortodox

primesc de vo citeva zile mailuri incarcate de mesaje oarecum ortodoxe. spam evident.

ultimu insa a depasit deja ideea de mesaj religios si a pornit atacul impotriva cartilor, revistelor si in general a activitatilor care nu prea au treaba cu biserica.

nu dau citate aici, dar dau adresa de mail. poate ca cineva stie ce e cu ea sau poate ca si autorul va primi ce merita: spam mail…

mtj243@yahoo.com

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*