Soluția de andocare 4K și dispozitivul de captură video UVC de la ATEN – oferite ca premii în comunitatea MyGarage

Soluția de andocare ATEN UH3235 de la Aten

ATEN International, lider mondial în soluții de conectivitate AV/IT și sisteme complete de administrare, a anunțat că sponsorizează concursul MyGarage, organizat cu ocazia împlinirii vârstei de 13 ani a comunității. În cadrul concursului, va oferi un dispozitiv de captură video UVC Camlive, care permite conectarea oricărei surse de semnal video HDMI 1080p@60 la interfața USB-C a PC-ului și două soluții de andocare 4K cu USB-C și alimentare ultra-compacte.

Implementat tot mai des datorită flexibilității și funcționalității multiple pe care le oferă, standardul USB-C poate îmbunătăți productivitatea, eficientiza alocarea spațiului fizic disponibil și mări nivelul de confort al utilizatorilor. Nu este, așadar, o surpriză că ATEN – producător cu o vastă experiență în dezvoltarea de soluții A/V – a decis să creeze o multitudine de noi produse care încorporează această interfață. Două dintre acestea – UC3020 și UH3235 – fac acum obiectul unui concurs organizat de comunitatea MyGarage cu ocazia împlinirii vârstei de 13 ani.

ATEN UC3020 este un dispozitiv de captură cu suport UVC/UAC, care permite preluarea de semnal video 1080p@60 de la surse HDMI, prin intermediul interfeței USB-C. În acest fel, el poate fi folosit atât pentru captură video fără criptare, cât și pentru streaming live, webcasting sau videoconferințe. Iar compatibilitatea cu OBS, Xsplit, YouTube, Facebook și Twitch îl transformă în instrumentul ideal pentru gameri, YouTuberi, Vloggeri, creatori de conținut și diverși formatori de opinie. În plus, formatul compact și funcționalitatea Plug & Play îl fac ușor de transportat și folosit. Toate aceste caracteristici au transformat ATEN UC3020 în candidatul perfect pentru titlul de premiu acordat unui pasionat de jocuri și tehnologie, motiv pentru care va fi acordat primului câștigător al concursului MyGarage.

Soluția de andocare ATEN UH3235 adoptă un format compact, suportă rezoluții de până la 4K (3840×2160) cu 30Hz și se conectează via USB-C – interfață prin intermediul căreia poate asigura și alimentarea cu energie, cu o putere de până la 60W. Datorită conectivității USB-C, modelul poate fi folosit pentru conectarea oricărui dispozitiv de generație nouă la un monitor HDMI, indiferent că este vorba despre laptop, smartphone sau chiar consolă de jocuri. Prin adoptarea unui standard universal – USB-C – UH3235 este, prin urmare, soluția universală de andocare, indiferent că este vorba despre redarea jocurilor pe un ecran de mari dimensiuni, pentru îmbunătățirea experienței de joc, sau de extinderea capabilităților unui dispozitiv mobil, pentru îmbunătățirea productivității. De aceea, două astfel de dispozitive vor fi acordate membrilor MyGarage care vor fi selectați ca și câștigători pe locul al doilea al concursului.

Concursul ATEN MyGarage se desfășoară până pe data de 7 martie. Regulamentul complet și condițiile de participare pot fi consultate prin accesarea forumului MyGarage.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*