SoftOne încheie un parteneriat cu Nordigen și lansează în România primul modul Fintech integrat în ERP

Nordigen și SoftOne

SoftOne România, subsidiară a SoftOne Technologies, unul dintre liderii din industria business software din Grecia și Europa de Sud-Est, a încheiat un nou parteneriat cu furnizorul de servicii open banking Nordigen, pentru a oferi clienților săi funcționalități Fintech avansate.

SoftOne România este membru al SOFTONE Group, unul dintre cele mai vaste ecosisteme tehnologice din Europa de Sud-Est, cu peste 75.000 de clienți în mai multe piețe internaționale. Grupul se concentrează asupra susținerii procesului de transformare digitală al organizațiilor, dezvoltând tehnologii de ultimă generație pentru a oferi valoare adăugată la cele mai mici costuri, astfel încât transformarea digitală să devină accesibilă și ușor de implementat pentru orice companie.

SoftOne dezvoltă soluții în Cloud de Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM), aplicații de mobilitate a afacerilor și facturare electronică. Integrate, toate aceste instrumente avansate oferă organizațiilor posibilitatea de a-și gestiona într-un mod simplificat operațiunile critice de business, pentru a înțelege cât mai bine comportamentul consumatorilor și pentru a-și eficientiza procesele zilnice.

”Colaborarea cu Nordigen ne-a permis să dezvoltăm soluția integrată Soft1 Fintech pentru gestionarea și reconcilierea tranzacțiilor bancare, având la bază cele mai avansate tehnologii financiare. Prin intermediul parteneriatului cu Nordigen am reușit să simplificăm cu adevărat operațiunile bancare ale clienților noștri și să oferim, în același timp, valoare adăugată proceselor zilnice de business.” a afirmat Teo Granis, Head of Product Development în cadrul SoftOne România.

Folosind platforma Nordigen, utilizatorii Soft1 Cloud ERP se pot conecta în siguranță la orice aplicație bancară online, direct din Soft1, astfel automatizându-și în totalitate și fără erori toate tranzacțiile bancare zilnice.

„Suntem entuziasmați să colaborăm cu SoftOne România și să îi susținem în efortul acestora de a îmbunătăți operațiunile financiare ale unui număr din ce în ce mai mare de clienți. Totodată, suntem încântați că am contribuit la dezvoltarea unei soluții Fintech integrate și așteptăm cu nerăbdare să descoperim care sunt următoarele inovații ale companiei.”, a declarant Rolands Mesters, co-fondator și CEO Nordigen.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*