Show Time – Trezeste-te in stilul tau

Ai probleme cu trezitul sau cu adormitul? Am astazi un cadou pentru tine – Show Time. Jucaria asta pentru iPhone este o combinatie intre un ceas, alarma si Ambient Noise App. Diferenta dintre ea si restul ceasurilor din AppStore este gradul mare de customizare si temele foarte interesante. Exista peste 50 de variantii de teme si culori din care poti sa alegi. Trebuie sa-ti placa ceva din astea.

Show Time are 12 sunete diferite pentru trezire, dar poti sa iti alegi si unul dintre cintecele din iPod. In plus, optiunea mea preferata este custom-time pentru butonul de Snooze.

Daca ceasul si alarama nu erau de ajuns, poti sa adormi pe p melodie din iTunes sau sa alegi sunetele ambientale din aplicatie. Timerul te ajuta sa treci spre lumea viselor si pentru ca stie sa treaca treptat la volum zero.

Developerii sustin ca in curind vor adauga teme cu marcile tale favorite de ceasuri sau posibilitatea sa dai mai incet volumul de la sonerie, in timp ce suna ca sa nu iti trezesti partenera.

Video de mai jos nu spune prea multe, dar era prea funny ca sa nu-l public.

boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru Show Time. 1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Show Time” pe boio.ro cu un comentariu si un retweet http://is.gd/eJfHY”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Update / 4 septembrie – Castigatorii sunt: anetoiu, deltady si claud3lu. Ei au primit deja pe mail codurile cadou.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention Show Time – Trezeste-te in stilul tau | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*