setari MMS pentru iPhone 113/114

am vazut de aseara ca baietzii de la swirly mms au updatat jucaria lor la 0.3.6 si au facut-o compatibila cu 113/114.

Alint – unul dintre cititorii boio.ro ne-a lasat si setarile MMS Vodafone pt iPhone.

iar Vlad ne-a confirmat setarile MMS Orange pt iPhone

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Salut,

  am iphone 1.1.4 cu swirly mms 1.1.4

  nu reusesc sa trimit mms-uri – am pus setarile indicate mai sus pt iphone

  in swirly
  mmsc: http://multimedia/servlets/mms
  proxy: 193.230.161.231:8080

  apn: mms.vodafone.ro
  username: mms
  password: vodafone

  am optiunea de mms si nu am optiune de internet & date.

  cand incerc sa trimit mms imi da ‘failed to send MMS The network reported: failure (tr)’, dupa un timeout de ~10 sec

  any ideas?
  tx.

 2. salut adrian,

  mersi de raspuns.

  am vorbit la vodafone, mi-au trimis setarile “pt un alt telefon” (ca ei “nu au setari de iphone” :D) – erau aceleasi ca cele de aici (iar la ei pe site au alt port, care nu merge deloc).

  singura posibilitate pe care o vad acum e sa nu fie suficienta optiunea de mms, sa trebuiasca si optiune de date – am vazut pe niste forumuri din uk ca acolo asa aveau..

 3. hy …
  am un iphone….luat din sua….deblocat aici de ‘baietasi’….problema…internet-ul….am wireless si nu ma pot conecta….am pus wireless secured…am bagat parola si id pe iphone si nika…’unable to join the network’….se poate ca ‘baietasii’care l-au deblocat sa nu-i fi facut ceva in setari sau???please ajutati-ma …..

 4. Am iphone 114, pe VDF si nu reusesc sa fac Swirly sa functioneze. Setarile sunt cele de la Alint, dar nu am reusit pana acum sa trimit vreun MMS, chiar daca am serviciul activat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*