Seria Xiaomi 12 și noile produse AIoT pot fi comandate oficial în România

Magazin Xiaomi. FOTO Xiaomi

Xiaomi a anunțat astăzi disponibilitatea seriei Xiaomi 12 în România, alături de seria Xiaomi Watch S1, Xiaomi Buds 3T Pro și Xiaomi Buds 3.

Noile telefoane inteligente flagship, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 și Xiaomi 12X, pot fi achiziționate în perioada de precomandă, 31 martie -13 aprilie, alături de un produs wearable gratuit.

Seria Xiaomi 12 aduce filmări cinematice, performanțe flagship și un design deosebit

Seria Xiaomi 12 le dă utilizatorilor posibilitatea de a surprinde imagini de calitate profesională, indiferent de scenariu, fie că este vorba de condiții de lumină slabă sau de obiecte în mișcare. Toate cele trei telefoane sunt dotate cu un setup triplu de camere de nivel pro. În prim-plan se află senzorul masiv de 50MP al camerei principale cu unghi larg, care are capabilități de înregistrare 8K atât la Xiaomi 12 Pro, cât și la Xiaomi 12.

Xiaomi 12 Pro se remarcă prin întregul setup de camere, format din trei senzori de ultimă generație, fiecare de câte 50MP. Cel principal este noul senzor ultra-larg Sony IMX707, capabil să capteze cantități mari de lumină și să ofere imagini avansate, datorită vitezelor mai mari de focalizare și acurateții culorii îmbunătățite. Pe lângă camera principală, Xiaomi 12 și Xiaomi 12X sunt echipate cu o cameră cu unghi ultra-wide de 13MP și o cameră telemacro de 5MP, ce permite filmările din diferite perspective.

Seria Xiaomi 12 este dotată cu platformele mobile avansate Qualcomm® SnapdragonTM. Xiaomi 12 Pro și Xiaomi 12 sunt echipate cu procesorul Snapdragon® 8 Gen 1 – cea mai avansată platformă de mobil Qualcomm. Construit pe 4nm, acest procesor îmbunătățește capabilitățile de randare grafică GPU cu 30% și eficiența de consum de energie cu 25%, în comparație cu generația precedentă1.

Toate cele trei dispozitive asigură experiențe de vizionare de top prin intermediul ecranelor AMOLED DotDisplay, certificate A+ de DisplayMate și cu suport TrueColor. Display-urile sunt protejate de Corning® Gorilla® Glass Victus® și suportă standardele Dolby Vision® și HDR10+.
Seria Xiaomi 12 folosește sistemul de operare MIUI 13, lansat la începutul anului. Acest update include stocare mai rapidă, eficiență mai ridicată a acțiunilor din background, procesare mai inteligentă și o durată de viață mai mare a bateriei. Xiaomi 12 Pro dispune de tehnologia de încărcare la 120W, Xiaomi HyperCharge. Cu ajutorul acesteia, bateria de 4,600mAh se încarcă complet în doar 18 minute, prin utilizarea modului Boost. Xiaomi 12 Pro livrează astfel capabilități de încărcare ale noii generații, ce se ridică la nivelul așteptărilor utilizatorilor2. Xiaomi 12 și Xiaomi 12X au baterii de 4,500mAh în carcase compacte. Ambele telefoane au încărcare prin fir turbo, la 67W. Xiaomi 12 Pro și Xiaomi 12 se încarcă și wireless la 50W și permit încărcarea inversă la 10W.

Acces gratuit la YouTube Premium

Cei care își vor achiziționa un telefon din seria Xiaomi 12 se vor bucura de până la trei luni de YouTube Premium, gratuit. Astfel, utilizatorii vor avea acces la conținutul preferat fără reclame, în regiunile unde este disponibil3. Beneficiile includ și un abonament YouTube Music Premium, ceea ce înseamnă acces fără reclame la peste 80 de milioane de melodii, concerte, cover-uri și remix-uri.

Service premium pentru ecran

Toți utilizatorii telefoanelor Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro și Xiaomi 12X vor beneficia o dată de serviciul gratuit de înlocuire a ecranului, timp de 6 luni (180 de zile) de la data achiziției4. În plus, în cazul Xiaomi 12 Pro, serviciul de garanție este internațional5.

Disponibilitatea în România

În perioada 31 martie -13 aprilie, precomanda unui telefon din seria Xiaomi 12 va aduce automat și un produs Xiaomi din categoria wearable, după cum urmează:

Xiaomi 12 Pro (12+256GB) – 5.199,00 lei + Xiaomi Watch S1 gratuit; ofertă disponibilă la partenerii autorizați din România: mi-home.ro, Xiaomi Store Sun Plaza București, Orange, Vodafone, Telekom, Digi, Altex, eMag, Flanco, Cel.ro, PC Garage, evoMag.

Xiaomi 12 (8+256GB) – 4.199,00 lei + Xiaomi Watch S1 Active gratuit; ofertă disponibilă la partenerii autorizați din România: mi-home.ro, Xiaomi Store Sun Plaza București, Orange, Vodafone, Telekom, Digi, Altex, eMag, Flanco, Cel.ro, PC Garage, evoMag.

Xiaomi 12X (8+128GB) – 3.199,00 + Xiaomi Buds 3 gratuit; ofertă disponibilă la partenerii autorizați din România: mi-home.ro, Xiaomi Store Sun Plaza București, Altex, eMag, Flanco, Cel.ro, PC Garage, evoMag.

Începând cu data de 14 aprilie, cele trei smartphone-uri din seria Xiaomi 12 vor putea fi achiziționate la prețurile de mai sus, de la partenerii menționați, însă fără produsele wearable primite gratuit.

Mai mult stil cu seria Xiaomi Watch S1

Cu un total de 117 de tipuri de antrenament, dintre care 19 sporturi profesioniste, disponibile pentru utilizatori, Xiaomi Watch S1 și S1 Active pot începe automat monitorizarea în momentul în care detectează pașii sau alergarea, în aer liber sau în sală. Compatibile cu aplicațiile Strava și Apple Health, cele două dispozitive oferă și o mulțime de informații legate de sănătate, inclusiv nivelul saturației de oxigen din sânge SpO2, calitatea somnului, ritmul cardiac și multe altele6.

Seria Xiaomi Watch S1 permite apelurile Bluetooth, are suport pentru plățile Mastercard NFC7 și asistent de voce Amazon Alexa8. La o încărcare completă, bateria rezistă 12 zile la un nivel moderat de folosire sau până la 24 de zile în modul battery saver9.

Disponibilitatea în România

Începând cu data de 14 aprilie, seria Xiaomi Watch S1 va putea fi achiziționate la următoarele prețuri:

Xiaomi Watch S1 (varianta de culoare Silver, Black) – 1.149,99 lei, la partenerii autorizați din România: mi-home.ro, Xiaomi Store Sun Plaza București, Orange, Altex, eMag, Flanco, Cel.ro, PC Garage, evoMag.

Xiaomi Watch S1 Active (variante de culore: Space Black, Moon White, Ocean Blue) – 849,99 lei, la partenerii autorizați din România: mi-home.ro, Xiaomi Store Sun Plaza București, Orange, Altex, eMag, Flanco, Cel.ro, PC Garage, evoMag.

Beat-uri captivante și sunet magic: Xiaomi Buds 3T Pro

Sunetul este dus la nivel de perfecțiune, cu detalii bogate și distorsiuni minime. Xiaomi Buds 3T Pro vin cu elemente hardware și software de ultimă generație, printre care un driver dinamic cu magnet dublu de 10mm și acoperire secțională DLC, dar și suportul pentru codecul audio LHDC 4.010.

De asemenea, Xiaomi Buds 3T Pro asigură o performanță de anulare activă a zgomotului hibridă de până la 40 decibeli.10 Utilizatorii pot alege unul dintre cele trei moduri ANC sau modul Adaptive, care le permite căștilor să regleze automat sunetul în funcție de nivelul zgomotului ambiental.10 Prin modurile Transparency, utilizatorii pot auzi ce se întâmplă în jurul lor, atunci când se află în mișcare.10

Cu un design confortabil și conectare duală, căștile asigură 6 ore de playback sau 24 de ore cu ajutorul cutiei.11

Începând cu data de 14 aprilie, Xiaomi Buds 3T Pro vor putea fi achiziționate în România, în variantele de culoare: Gloss White, Carbon Black, la prețul recomandat de vânzare de 749,99 lei, în rețeaua partenerilor autorizați: mi-home.ro, Orange, Altex, eMag, Flanco, Cel.ro, PC Garage, evoMag.

Beat-ul muzicii: Xiaomi Buds 3

Xiaomi a anunțat și disponibilitatea în România a căștilor inteligente Xiaomi Buds 3. Cu trei moduri ANC, Xiaomi Buds 3 asigură o anulare a zgomotului de până la 40 de decibeli, ceea ce înseamnă că reduc eficient zgomotele din jur, fie că utilizatorii muncesc, studiază sau călătoresc. De asemenea, Xiaomi Buds 3 pot fi setate pe modul transparency, ce permite ascultarea sunetelor ambientale. Modul enhanced voice este extrem de util în timpul apelurilor telefonice.

Xiaomi Buds 3 au și conectivitate duală, ceea ce înseamnă că pot fi legate și folosite în același timp de pe un laptop și un telefon inteligent. Căștile permit și încărcarea wireless și, la o singură încărcare asigură 7 ore de playback sau până la 32 de ore de folosire cu ajutorul cutiei.11

Începând cu data de 14 aprilie, Xiaomi Buds 3 vor putea fi achiziționate în România, în variantele de culoare: Gloss White, Carbon Black, la prețul recomandat de vânzare de 549,99 lei, în rețeaua partenerilor autorizați: mi-home.ro, Orange, Altex, eMag, Flanco, Cel.ro, PC Garage, evoMag.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*