Sentimente FAIL

un banner al unui site de spam relatii pe net mi-a atras atentia din doua motive: in primul rind textul e cel putin ciudat conceput. Poate ca au vrut sa zica “Primul social network…”.

Pe de alta parte, astia de la Sentimente nu au auzit de Facebook? WTF!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Adrian sunt de acord cu tine si este ok ca baietii incearca.
  Dar nu sau gandit la multe alte aspecte:
  1. cati utilizatori iphone sunt in romania
  2. cati din acei utilizatori folosesc acel social network

 2. 1, in rom sunt prea multi utilizatori de iphone.. doar aici pe site ai putut vedea cati au aruncat aiurea cu banii in prima zi pe un 3gs..\
  si 2.. nu asta e rolul unei reclame? sa atraga clienti? nu inteleg ce vrei sa zici..si cred ca nici tu.

 3. Sunt de acord poate sunt multi utilizatori de iphone intrebarea vine acum, cati stiu sa-l utilizeze la capacitate maxima? ca asa ne luam un nokia de 2 lei si vorbim fara numar.

 4. la capacitate maxima probabil vreo 15, maxim 20 % daca nu mai putin.. in romania tot ce e nou si e la moda si e fitza se cumpara

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*