Secretele tehnologiei blockchain,  dezvăluite la Romanian Creative Week

Vlad Mercori

Romanian Creative Week (RCW) va găzdui în cadrul ediției din acest an, care va avea loc la Iași în perioada 20 – 30 mai 2022, un eveniment de amploare dedicat tehnologiei blockchain. Parte a secțiunii Innovation & Digital, Blockchain va aduce la Iași, în data de 25 mai, în Sala Cub a Teatrului Național „Vasile Alecsandri”, profesioniști în domeniul care pune bazele următoarei ere tehnologice.

Blockchain va oferi publicului de la RCW 2022 interviuri cu experți din industrie, sesiuni de Q&A, sesiuni educaționale introductive și galerii de artă digitală. Evenimentul este organizat sub amprenta echipei Stakeborg, al cărei focus este îndreptat spre educarea și echiparea cât mai multor oameni cu o gândire critică și cu o înțelegere amplă a potențialului tehnologiei.

Experții care vor intra în dialog cu publicul RCW, cel mai important eveniment dedicat industriilor creative românești, sunt Vlad Mercori (CEO Stakeborg) și Evelyne Valcu (Growth officer Staleborg). Cei doi vor modera interviurile cu invitați de seamă: Tammy Lovin, NFT & emerging tech artist, și Alin Andrieș, profesor la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. De asemenea, Andrei Constantin (Crypto Educator la canalul de YouTube Cryptonita) și Cosmin Tronaru (Host al show-ului It’s NFTime) vor prezenta perspectivele de viitor ale tehnologiei blockchain.

Blockchain este organizat de Stakeborg, Federația Patronatelor din Industriile Creative, BCR și Primăria Municipiului Iași.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*