Sameday are un nou People, Culture & Organization Director în persoana Anei Krasovschi

Sameday

Sameday, unul dintre liderii pieței de curierat, își extinde echipa de senior management și anunță numirea Anei Krasovschi în poziția de People, Culture & Organization Director.

Sameday atribuie leadershipul ariei de Resurse Umane Anei Krasovschi care în ultimii 20 de ani a avut rolul de Director Resurse Umane la Carrefour România. Din această poziție, ea a coordonat și a contribuit, până în august 2020, la dezvoltarea echipei unuia dintre cei mai mari angajatori din România. În Sameday, Ana Krasovschi urmează să coordoneze echipa de 3.500 de angajați și colaboratori ai operatorului de curierat, având ca principală responsabilitate dezvoltarea strategiei de resurse umane și contribuind, astfel, la consolidarea întregii arii de programe și politici dedicate oamenilor din companie.

Odată cu venirea Anei Krasovschi, Sameday își propune să continue dezvoltarea culturii organizaționale bazate pe cultivarea inițiativei și a spiritului antreprenorial, prin proiecte care să stimuleze dezvoltarea talentelor oamenilor Sameday. Încurajarea creșterii individuale și focusul acordat identificării și dezvoltărilor talentelor din echipă sunt două dintre elementele care dau dimensiunea culturii agile a companiei, caracterizată de un mod de gândire orientat pe creștere. În continuare, Ana Krasovschi urmărește întreținerea acestei culturi deschise pe care o consideră un atu inclusiv în atragerea de noi talente în echipă.

Sameday, compania de curierat aflată într-un proces accelerat de dezvoltare atât la nivel național, cât și internațional prin extinderea în Ungaria, are un  ecosistem uman complex, caracterizat de un ritm de creștere accelerat. Format din curierii și oamenii care asigură zona operațională prin activitatea în centrele logistice și depozite, cât și din echipele de suport ale sediului central, acesta are imprimat dinamismul nișei de activitate. În primele 9 luni ale anului echipa Sameday a crescut cu aproximativ 50% ca numar de oameni cu activități suport.

„Am găsit la Sameday spiritul, valorile și oamenii alături de care-mi doresc să încep să construiesc din nou. Sameday este rezultatul a 14 ani de pasiune și ambiții puse împreună de o echipă alături de care vreau să fiu. Este locul unde am multe de făcut, iar energia mea și cunoștințele pot avea impact asupra oamenilor și a afacerii. Cred că avem multe de făcut împreună, mai ales că Sameday este o companie cu o creștere accelerată, și mă bucur că pot contribui la dezvoltarea sa din interior”, a declarat Ana Krasovschi, People, Culture & Organization Director.

Ana Krasovschi are o experiență solidă în creșterea echipelor, fiind prima angajată a HBO România, unde a fost timp de trei ani HR Coordinator, și unul dintre primii membri ai echipei Carrefour România. În ultimii ani, Ana Krasovschi a avut o contribuție semnificativă în evoluția Carrefour, susținând compania în toate etapele de dezvoltare și transformare, de la creșterea organică în momentul intrării pe piața românească, la extinderea business-ului prin integrarea lanțurilor de supermarket-uri Artima și Billa România, dezvoltarea de noi business unit-uri, precum și schimbarea profundă a culturii organizaționale, prin remodelarea proceselor de Resurse Umane, bazate pe tactici fresh, inovatoare, axate pe identificarea talentelor oamenilor.

Dincolo de titulaturi, Ana se caracterizează ca un leader non-conformist, un „people gardner”, care oferă oamenilor libertate și încrederea de a face lucruri fără a impune. Inovează și dezvoltă proiecte, întrebându-se în permanență „Ce ar fi dacă?” și „De ce?”, îi place să reinventeze lucruri și să ia în fiecare proces oameni pe care să-i crească.

Despre Sameday

Cu o experiență de peste 14 ani pe piața din România, Sameday este compania de curierat care a înregistrat cea mai spectaculoasă creștere în ultimii ani, numărându-se, în prezent, printre principalii jucători din segmentul său de piață.

Cu o echipă de peste 3.500 de angajați și parteneri,compania este prezentă în România și în Ungaria, oferind atât servicii de livrare door-to-door, cât și livrare în peste 1.500 de lockere easybox. Astfel, Sameday operează cea mai extinsă rețea de lockere din România și Ungaria, propunându-și să reinventeze experiența de livrare zi de zi.

În prezent, expedierile Sameday sunt procesate în trei hub-uri logistice, unul amplasat în apropierea orașului Chitila, unul în Sibiu și unul în Budapesta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*