Sameday anunță extinderea serviciului easybox, prin inaugurarea lockerului 1.000

Sameday extinde rețeaua easybox. FOTO Sameday

Sameday anunță extinderea serviciului easybox, prin inaugurarea lockerului 1.000 și își propune să dubleze capacitatea existentă, până la începutul anului 2022.
Lockerele Sameday se găsesc în toate județele țării, fiind prezente atât în mediul urban, cât și în localități foarte mici. În prezent, există în jur de 250 de lockere în Capitală, peste 60 în județul Ilfov și aproape 700 în țară.

Rata de adopție a serviciului easybox este în continuă creștere în rândul consumatorilor și al magazinelor online care se orientează către opțiunea de livrare în locker.

În cei aproximativ doi ani și jumătate de la lansarea serviciului, Sameday a livrat peste 8 milioane de comenzi în easybox. Gradul de utilizare al lockerelor a crescut treptat, pe măsură ce serviciul s-a extins și a devenit disponibil mai multor consumatori, dar și ca urmare a testării sale de către un număr în creștere de comercianți. În București, de exemplu, peste 40% dintre cei care primesc opțiunea de livrare la easybox, optează pentru aceasta. Astfel, în 2021, Sameday a livrat, până în luna martie, peste 2.1 milioane de comenzi în lockere, înregistrând o creștere de 4 ori a volumelor, raportată la aceeași perioadă a anului trecut.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*