sa punem marul la treaba

s-a tot vorbit despre posibilitatea ca marul de pe spatele iPhone-ului High End sa fie luminos, ca si cel de la MacBook. Nu ma deranjeaza.

Cum ar fi insa, daca acelasi mar ar juca rol de flash pentru camera photo sau de lumina suplimentara pentru cea video?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. ma adriane, dar pe toate le sti tu????

    dar se senzori de apa ale ipholui, care isi schimnba culoare cand iphonu se unda ca sa nu til primeasca la garantie, sti?

  2. Sincer ar fi ok cu atat mai mult daca se dovedeste ca este utila iluminarea marului ,fie ca flash pentru aparat sau lanterna …da asta nu schimba cu nimic faptu ca tot mai multi cocalari o sa il vrea …am pornit chiar un topic pe un forum in legatura cu acest fenomen :D

    si in orice caz am speranat ca nu va iesi ceva de genu asta pana la urma http://www.youtube.com/watch?v=DS8nB6bIAJA&feature=channel_page la atata crom si blink

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*