rusine de rusinea lor

pseudo-scandalu blogosferei romanesti nu este altceva decit un patetic joc al comentariilor 

jeg, vis urit, zoso si alti citiva pe linga ei au inceput sa-si arunce vorbe de ocara de vo 2 zile. rabufniri de invidie, de ciuda si nu in ultimu rind de prostie pot fi vazute pe pagini lungi cu zeci de comentarii.

ma baieti, de ce tre sa va certati voi in public? cind s-a inventat telefonu, mailu, chiar si trenu cu care poti ajunge la bucuresti, iasi sau de unde mai sunteti voi sa va bateti barbateste, cu pumnii sau cu ce vreti voi…

stiu ca e si asta o metoda sa-ti mai faci rost de cititori. scandalul aduna cititorii ca mustele, dar parca ma faceti pe mine sa-mi fie rusine ca sunt blogger… 

eu ca eu, dar "Tzatza Floarea de la Ceamurlia de Jos" care aude ca nastase e blogger iti dai seama ce o sa creada cind vede ca ai mai de frunte, ca ai mai guralivi, ce scriu si cum se comporta unii bloggeri…

acum lasind gluma la o parte…

demersul asta e patetic si nu face cinste blogosferei. problemele de gen se rezolva in particular. sau cel putin asa tre sa procedeze un om inteligent, care vine sa cistige o dezbatere cu argumente, nu incearca sa demonstreze minorelor ca are c**ie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

 1. haidi bre… acu` te`ai trezit si matale, dupa ce s`a terminat scandalu`? :)
  faza cu bataia nu merge din doua motive.
  1. nu`s violent
  2. nu ma bat cu d`aia care pica din doua palme… :)
  gata, s`a terminat, hai sa nu ne mai facem trafic pe tema asta… ;)

 2. pai daca in public le`am murdarit, de ce sa nu le spalam tot acolo?
  in fine, am putea discuta despre asta mult si bine… dar, mai bine nu.
  unii au invatat o lectie, altii nu.
  unii cred ca pentru trafic a fost acest scandal, altii cred ca pentru renume…
  pan` la urma lumea poate sa creada ce vrea.
  plus ca,blogul este personal
  si nimeni nu a tipat atunci cand l`am facut cu ou si cu otet pe directorul RATP Iasi sau pe directorul de la E.ON sau pe cine am mai injurat…
  toti au sarit si m`au sprijinit.
  din punctul meu de vedere, exact acelasi caz a fost si acum. diferenta a fost ca acum a dat si respectivul o replica ;)
  nu am dreptate?

 3. Cum am zis ÅŸi acolo la Vis (că la mine n-am scris nimica, nu mi s-a părut relevant), problema a fost inventată dintr-o greÅŸeală repezită, Visu’ m-a surprins cu reacÅ£ia (după ce plecasem de la IaÅŸi toÅ£i), dar la sfârÅŸit totu’ s-a fâsâit, deci nu mai contează.

  Toată trebÅŸoara a făcut blogosferei ÅŸi Blogoreei, da’ mai bine nu era luată-n seamă. Oricum a trecut.

 4. Da, apropo… Mie ce mi-ai pus link către ultimul articol? Că n-are legătură cu toată treaba. Ori “nu l-ai citit până la capăt că n-ai avut răbdare”, cum îşi ÅŸede în obicei, deci habar n-ai despre ce îi, da’ ai presupuscă despre ceartă, ori vroiai să văz c-au scrus. Ehehehe. Trackback-urile astea.

 5. @VisUrat: eu nu am treaba cu personajele implicate ci cu limbaju si cu modu de… “atac”

  @darius: e bine ca e trecut. am pus link catre ultimu articol ca sa-l vezi si tu si altii mai usor. daca daca nu iti convine poti sa stergi trackbacku de la comments si ai rezolvat problema. btw, buna treaba cu blogu lu base. in ce lucrezi headerele?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*