RoMediaBlogger si boio.ro in “Jurnalul National”

cum se face ca in primu articol publicat de un ziar national, cuvintele (sau numele, daca vrei) RoMediaBlogger si Boioglu apar alaturi de Zoso?? :) just kiddin' 

anyway, Jurnalul National pune oarecum in antiteza "libertatea si neatirnarea" lui zoso si ideea de asociatie promovata de roMediaBlogger. nu am inteles ideea articolului si nici daca autoru e impotriva, e pentru sau nici/nici. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*