Românii își pot cumpăra de la Leroy Merlin ferestre și uși PVC personalizate

Magazin Leroy Merlin

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, anunță lansarea serviciului de comandă de ferestre și uși de balcon din PVC pe dimensiunile și culoarea pentru care clienții optează. Toate ferestrele și ușile de balcon PVC realizate la comandă sunt fabricate în România.

În prezent, serviciul de comandă personalizată este disponibil în 14 magazine Leroy Merlin, din București Alexandriei, București Colosseum, București Pallady, București Sun Plaza, Brașov Astra, Brașov Griviței, Cluj Turzii, Cluj Vlaicu, Constanța, Iași, Oradea, Ploiești, Târgoviște și Târgu Mureș.

Astfel, clienții care vor să comande trebuie să meargă la Punctul Info „Ferestre la comandă” în magazinele selectate, iar specialiștii Leroy Merlin vor asigura consiliere în configurarea proiectului de ferestre cu dimensiuni personalizate. De asemenea, aceștia au posibilitatea să aleagă forma, tipul de vitraj și de deschidere, culoarea profilului și a mânerelor.

Ulterior, în maximum 48 de ore de la vizita în magazin, echipa de tehnicieni Leroy Merlin va efectua măsurătorile la domiciliul clienților. Imediat după procesul de măsurare, clientul va primi pe e-mail sau telefonic oferta finală pentru validare.

„Lansarea acestui serviciu vine ca un răspuns natural la o nevoie exprimată de clienții Leroy Merlin. Astfel, toți cei care au în plan să treacă de la tâmplăria clasică la cea din PVC, sau vor să schimbe tâmplăria PVC existentă cu una nouă, pe dimensiuni specifice, au la dispoziție multiple opțiuni. Echipa Leroy Merlin este pregătită să ofere consiliere pentru o alegere potrivită, măsurători perfecte, dar și cele mai bune servicii de livrare și montaj la domiciliu. În plus, ne asigurăm că tot procesul este unul sustenabil, Leroy Merlin ocupându-se inclusiv de preluarea și reciclarea vechilor ferestre”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin România.  

Produsele vor fi livrate și montate direct la domiciliul clienților în cel mult 19 zile de la plata avansului de minim 50% din valoarea totală a proiectului. Livrarea și montajul se realizează la o distanță de maxim 50 km față de magazinele în care serviciul este disponibil. Totodată, indiferent de dimensiunea sau tipul de personalizare a proiectului, clienții beneficiază de o garanție de cinci ani pentru produse și un an pentru montaj.

În cadrul serviciului, echipa Leroy Merlin se ocupă și de demontarea, preluarea, dar și de reciclarea vechilor ferestre ale clienților, astfel încât aceștia să nu mai aibă grija manevrării și depozitării lor.

De asemenea, pe website-ul Leroy Merlin, clienții au la dispoziție un ghid de alegere pentru ferestrele PVC care detaliază cele mai importante criterii care trebuie luate în calcul înainte de procesul de achiziționare, elementele componente, dar și rolul grosimii și coeficientului termic în performanța ferestrei.

Despre Leroy Merlin

LEROY MERLIN este liderul european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit. Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN deține 800 de magazine în 15 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud. Peste 115.000 de colegi fac parte din familia LEROY MERLIN. Aflată într-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceză de pe piața internațională. În prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot în lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”.

În România funcționează 20 magazine LEROY MERLIN, cu peste 3000 de angajați în 14 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea și Târgoviște.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*