Romanii au forta sa-si schimbe viata

Romanii au stiut sa arate ca pot sa se mobilizeze. Numarul celor care au mers la urne a fost unul mare si asta inseamna ca noul presedinte are o legitimitate relevanta.

Eu cred ca romanii s-au saturat de politicieni penali, de coruptie si de smecherasi care odata alesi uita de oameni si de promisiunile facute in campanie.

La presedintie va ajunge un om care promite sa schimbe modul in care se lucreaza in tara asta. Sper ca la urmatoarele alegeri sa scapam si de cei din Parlament si de primarii sau consilierii corupti.

Cu un astfel de vot, abia ACUM sunt si eu MANDRU ca sunt roman!

6 Comments

  1. Pe de alta parte, trebuie sa realizam ca cel mai probabil, nu vom vedea o mare schimbare. Echipa din spatele lui Iohannis este echipa lui Basescu, dar cu un alt om in fata.

    Dar sa ramanem pozitivi.

  2. Acesta a fost un vot al sperantei … pentru ca a trezit mandria in noi.
    Ma bucur ca ne-am batut cu jandarmii la paris sau torino. Dupa multa vreme m-am simtit mandru ca sunt roman. Ma bucur ca memoria colectiva nu e asa scurta. Nu a fost un vot pentru iohanis ci unul anti ponta. Sa vedem daca isi vor bate joc sau iesim din haznaua economica. Caci omul nu viseaza cu stomacul gol ci devine doar mai radical.Sper sa fie mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*