rockoteca

am linga mine un taran care sta la net. deh.. e zona cu wifi free asa ca toate specimenele isi permit sa stea. mai aiurea e ca individul vrea sa ne arate ce muzica are el in laptop. asa ca a dat-o tare.

cum poti sa-i arati omului ca greseste? sa-i zici sa foloseasca o pereche de casti? neee, i-ai cere prea mult. i-as da si eu muzica tare sa vada cum e. si MBP are boxele ceva mai puternice decit jucaria lui.

facem rockoteca…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*