RIM: Faci o aplicatie – iei un Playbook gratis

Baietii de la RIM sunt fie in toane bune, fie sunt disperati ca nimeni nu face aplicatii pentru ei. Oricum ar fi, ideea lor este de laudat. Apple nu ar fi dat nici macar in imprumut un iPad inainte de lansare.

Evident, exista o lista lunga de conditii si doar cei care au aplicatia acceptata in Blackberry AppWorld se aleg cu o tableta.

Cine se baga la niste aplicatii?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Foarte fain pentru developeri. Poate se baga Cristian Ivan sa porteze RoRadio pe el ca sa ia PalyBook-ul :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*