Reynaers Aluminium România continuă dezvoltarea regională și pregătește noi showroom-uri în Brașov, Constanța și Chișinău

Daniel Popa. FOTO Total PR

Reynaers Aluminium România, parte a liderului european pe segmentul soluţiilor de aluminiu şi oţel pentru sectorul de construcţii, a încheiat anul 2022 cu o creștere a cifrei de afaceri de aprox. 10 %,  evoluție susținută de proiectele din acest an. Pe viitor, compania își propune continuarea expansiunii la nivel regional și plănuiește deschiderea a trei noi showroom-uri în Brașov, Constanța și Chișinău. În 2021, compania a inaugurat locații și în Cluj Napoca, Timișoara și Iași, ca parte a strategiei de dezvoltare pe piața locală.

Prezența în proiecte de anvergură pe piața de construcții, continuarea expansiunii la nivel regional, dar și dezvoltarea gamei de produse, sunt factorii determinanți în evoluția cifrei de afaceri cu peste 10 % față de anul trecut, conform reprezentanților companiei. La fel ca anul trecut, ponderea cea mai mare a proiectelor s-a axat pe segmentul rezidențial, iar printre cele mai recente proiecte pentru care Reynaers Aluminium a livrat soluții inovatoare se numără complexul rezidențial de locuințe Amber Forest, complexul One Peninsula și proiectul Acmanic, toate din București.

De asemenea, Reynaers Aluminium România își continuă strategia de dezvoltare la nivel regional, iar următorul pas în acest sens îl reprezintă deschiderea a 3 noi showroom-uri în Brașov, Constanța și Chișinău, cu scopul de a consolida prezența în aceste zone de interes. Locațiile combină atât aspectele tehnice, cât si cele de design ale brandului Reynaers, și au fost concepute pentru a deservi firmele de arhitectură, dezvoltatori, investitori, antreprenori generali, fabricanți și, nu în ultimul rând, beneficiarii finali. Portofoliul de produse și soluții ce poate fi regăsit aici cuprinde inovațiile recent lansate, de la ultimele extensii ale sistemelor Reynaers pentru ferestre și uși, uși glisante și pereți cortină, dar și cea mai nouă gamă de accesorii, toate într-o paletă diversă de culori în armonie cu noile tendințe arhitecturale.

„2022 a fost un an foarte bun pentru noi, în ciuda contextului economic actual, creșterea înregistrată la nivel de business fiind datorată în mare măsură proiectelor de anvergură în care suntem angrenați, în special în segmentul rezidențial, unde suntem lideri absoluți în zona premium, dar și strategiei noastre de expansiune la nivel regional. Ne bucurăm să anunțăm și deschiderea a încă 3 noi showroom-uri, alese prin prisma poziționării și a nivelului de dezvoltare, ce ne vor asigura o și mai bună prezență regională în zonele de interes pentru noi ” a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium România.

Previziuni pentru piața de construcții în 2023

Pentru acest an, reprezentanții companiei preconizează o scădere de până la 4,6% a segmentului rezidențial, însă și o creștere de 2,3% a sectorului non rezidențial. Estimările vin în contextul în care scăderea segmentului non rezidențial din ultima perioadă s-a datorat, în cea mai mare parte, impactului segmentului de birouri slab performant. Ridicarea restricțiilor din pandemie va avea însă un efect pozitiv asupra acestuia, ceea ce va rezulta într-o creștere în următorii ani. În același timp, zona de rezidențial se va confrunta cu o încetinire, urmând apoi să se stabilizeze.

Totodată, compania prevede menținerea trendului consumatorului selectiv, pentru care primează calitatea pentru confortul personal, ceea ce constituie o împrejurare pozitivă pentru Reynaers Aluminium, care livrează servicii și soluții de top, adaptate la cele mai noi tehnologii din domeniu. Astfel, pentru cei care își doresc un confort sporit, adaptat la ultimul standard de tehnologie, Reynaers Aluminium pune la dispoziție ultimele inovații în domeniu, precum: uși cu control acces, cu deschidere automată (amprentă, cod, smartphone), ferestre cu ventilare automată, care permit programarea la intervale de timp pre-setat sau uși culisante, motorizate cu control acces, complet automatizate. Aceste soluții excelente de automatizare pot fi integrate ușor pentru orice locuință cu sistemul de BMS al casei pentru ferestre, uși și uși glisante. Principalul avantaj al tehnologiei Reynaers constă în faptul că toate soluțiile sunt plug & play, fiind ușor de produs, montat și integrat în sistemul smart home.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*