Revolut lansează, în ediție limitată, cardul Gold placat cu aur de 24 K

Revolut lansează, în ediție limitată, cardul Gold placat cu aur de 24 K

Revolut, super-aplicația financiară cu peste 16 milioane de clienți din care peste 1,4 milioane în România, a anunțat, vineri, lansarea unui card placat cu aur de 24 de carate, în ediție limitată, care va putea fi achiziționat de utilizatorii din SUA, Marea Britanie și Spațiul Economic European.

Acest card surprinzător poate fi comandat, din 26 noiembrie, de clienții din piețele menționate anterior, indiferent de tipul de plan ales, și vine la timp pentru a pregăti cadourile cele mai interesante de sărbători. Deoarece cardul va fi disponibil doar într-un număr limitat de exemplare, cei interesați sunt invitați să îl comande direct din aplicație, cât mai repede. Prețul unui card este de 297,99 RON, iar costurile de expediere sunt incluse.

Fabricat dintr-o singură foaie de oțel dur – similar cardurilor Revolut Metal – cardul este placat cu aur de 24 de carate, printr-un proces de design meticulos. Pentru ca suprafața acoperită cu metalul prețios să nu fie afectată sau zgâriată, utilizatorii sunt sfătuiți să îl țină la distanță de chei sau obiecte cu margini ascuțite. Având la fel ca orice alt card Revolut Metal greutatea de 18g, cardului Gold îi stă cel mai bine în portofel.

”Cardul placat cu aur de 24 de carate face parte dintr-un segment aparte, conceput pentru cei care doresc să adauge un pic de lux în viața lor”, spune Alan Chang, Chief Revenue Officer. „Având în vedere experiența de zi cu zi a utilizatorului, căutăm mereu să oferim consumatorilor mai multe opțiuni și mai mult control, să le permitem să își pună propria amprentă asupra cardurilor Revolut, articole pe care le poartă cu ei aproape peste tot.”

Pentru Revolut, a le oferi clienților posibilitatea să-și adauge propriul stil opțiunilor de plată nu este o noutate, iar aceasta o arată și colecția sa de carduri atrăgătoare. Cardul Gold de 24 de carate în ediție limitată se alătură variațiunilor de carduri Metal existente: Lavandă, Aur, Roz, Argint, Gri Spațial și Negru.

La începutul acestei luni, Revolut a introdus în portofoliu cardurile metalice personalizate, devenind primul jucător din industrie care le permite clienților săi ce au optat pentru un plan plătit – Plus, Premium sau Metal – să creeze desene pe propriile carduri, direct în aplicație.

De la carduri personalizate la carduri atrăgătoare placate cu aur de 24 de carate, Revolut este încântat să-și implice clienții în procesul creativ și să-i echipeze cu modele de carduri ce reflectă stilul lor de viață.

REVOLUT – o aplicație, ”all things money”

Revolut este prima super-aplicație financiară care ajută utilizatorii din toată lumea să își folosească la maximum fondurile de care dispun. În 2015, Revolut s-a lansat în Marea Britanie, cu servicii de transfer de bani și schimb valutar. În prezent, peste 16 milioane de clienți din lume, din care mai mult de 1,4 milioane din România, folosesc serviciile inovatoare Revolut pentru a realiza peste 150 de milioane de tranzacții pe lună.

Prin intermediul conturilor personale sau corporate, Revolut ajută clienții de pretutindeni să își mențină echilibrul financiar, să dispună mai eficient de banii lor, să se conecteze rapid cu semenii lor sau cu cei apropiați, oriunde s-ar afla.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*