Revolut aduce un al cincilea curs cripto ”Learn & Earn”  împreună cu platforma Avalanche

FOTO Revolut

Revolut, aplicația globală cu 28 de milioane de clienți la nivel global, din care 2,8 milioane în România, lansează un nou curs despre criptomonede și face un pas mai departe în misiunea sa de a crește cunoștințele utilizatorilor despre tokenuri și blockchain.

Acest al cincilea curs este dezvoltat împreună cu Avalanche, un blockchain care utilizează Web3 pentru a ajuta dezvoltatorii de software și afacerile. Avalanche, al cărui simbol este tokenul AVAX, reprezintă una dintre cele mai recente criptomonede puse la dispoziția clienților Revolut.

Funcția „Learn & Earn” a fost concepută pentru a ajuta clienții să-și completeze informațiile despre criptomonede și subiecte înrudite precum blockchain-urile și despre cele mai populare tokenuri și protocoale. În ultimul an, „Learn & Earn” și-a consolidat  rolul de a transforma jargonul cripto într-un limbaj mai accesibil unei audiențe mai extinse, dar mai ales printre reprezentanții generațiilor Z și Millennials.

Până în prezent, patru cursuri despre criptomonede au fost introduse în aplicația Revolut: Crypto Basics, Polkadot, 1Inch și Polkadot Bonus. Impactul acestui conținut educațional a fost remarcat de cea de a doua ediție a Pulse Report, un studiu realizat de compania de consultanță 11FS. Potrivit acestui studiu, „Learn & Earn” a fost desemnat drept unul dintre „starurile în domeniul criptomonedelor” în 2022 pentru „abordarea simplă și distractivă”.

Cursurile prezintă, într-o manieră accesibilă și relaxată, informațiile de bază despre criptomonedele oferite de Revolut. Nivelul cunoștințelor despre criptomonede este testat prin chestionare simple și scurte, la finalul cursurilor. Clienții pot obține până la 15 euro în tokenurile native după completarea corectă a tuturor chestionarelor.

Al cincilea curs, dedicat criptomonedei AVAX, este format din două lecții cu următoarea structură: :

Lecția 1: Introducere în Avalanche – Clienții vor afla ce este protocolul Avalanche și cum funcționează acesta. De asemenea, lecția arată și care sunt principalele deosebiri dintre Avalanche și alte blockchain-uri.

Lecția 2: Cum scalează Avalanche? Participanții vor afla despre conceptul de Subrețea și cum contribuie modelul de scalare al Avalanche la ecosistemul cripto, fără a determina o creștere a taxelor de tranzacționare (gas tax).

„Suntem încântați să vedem cum contribuția noastră la dezvoltarea industriei cripto devine tot mai importantă, de la o zi la alta. În numai câteva luni, programul nostru educațional Learn & Earn a contribuit la introducerea a sute de mii de noi utilizatori în această lume. Apetitul pentru conținuturi educative pe Web3 continuă să crească într-un ritm susținut. După acest al cincilea curs, noi conținuturi vor urma în următoarele luni. Promisiunea noastră de a furniza informații și cunoștințe despre cele mai recente protocoale blockchain este neclintită de la începutul acestui proiect și suntem încântați să vedem impactul pozitiv al cursurilor noastre asupra inițierii utilizatorilor într-o tehnologie nouă, inovatoare”, a declarat Mazen Eljundi, Global Business Head pentru Criptomonede la Revolut.

Cum poți vinde și cumpăra criptomonede cu ajutorul Revolut?

Revolut Ltd., companie de origine britanică, pune la dispoziția consumatorilor un portofoliul extins de servicii financiare, inclusiv criptomonede. Sunt câteva modalități de a vinde și cumpăra criptomonede prin Revolut: clienții pot configura o limită de tranzacționare, astfel încât să nu fie nevoiți să urmărească piața, sau pot folosi funcționalitatea „Cumpărare recurentă” pentru a ține sub control volatilitatea portofoliului. Există, de asemenea, posibilitatea de a rotunji în criptomonede mărunțișul rezultat din achizițiile prin aplicație, în funcție de preferințele fiecărui client. Tokenurile sunt disponibile pentru toți clienții, indiferent de plan, iar pentru a beneficia de comisioane mai avantajoase, utilizatorii Standard pot face upgrade la unul dintre planurile plătite.

Revolut crede în extinderea accesului la criptomonede și, de asemenea, recunoaște că acestea pot să nu fie investiția potrivită pentru toată lumea. Astfel, Revolut își încurajează clienții să de documenteze despre diferitele criptomonede și riscurile și oportunitățile aduse de acestea, înainte de a cumpăra sau de a vinde. Clienții ar trebui să se informeze din surse independente și să învețe diferențele dintre tokenuri, precum și să ia în considerare circumstanțele lor personale atunci când cumpără sau vând cripto. Criptomonedele sunt nereglementate. Fondurile nu sunt protejate și prețul lor este extrem de volatil. Câștigurile pot fi impozitate. Se aplică taxe pentru tranzacționare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*