reviste prin posta

mi se pare deosebit de interesant ca am ajuns sa primesc o gramada de reviste prin posta. Si nu ma refer la pliante si oferte ci reviste ca Maxim, Playboy, Macworld si alte nume sonore.

Stiu ca de-a lungul timpului am completat formulare pe net care promiteau sa imi aduca abonamente gratuite, dar nu credeam ca ele sunt reale. Nu ma durea insa mana sa scriu o adresa si sa raspund la 2-3 intrebari.

ma intreb cum de isi permit baietzii sa plateasca revistele si costurile de expediere. vorbim despre abonamente pe 6-9 luni totusi…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Daca e valabila treaba asta si in Romania, imi zici si mie cateva dintre adresele de care vorbesti ? Eu as cumpara toate revistele de tehnica daca as avea bani, dar de multe ori s-a intamplat sa n-am bani nici macar de una, dar chiar si asa am o colectie gigant de asemenea reviste

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*